Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Calendarul dezbaterii bugetului de stat pe 2019. Votul final in Parlament, programat vineri

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 11 Feb. 2019
Tags: buget de stat 2019, dezbatere buget 2019, mfp, parlament

Votul final pe proiectul de lege privind bugetul de stat pe anul 2019 si bugetul asigurarilor sociale ar urma sa fie dat vineri, 15 februarie, potrivit calendarului stabilit sambata, 09 februarie, de birourile permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului.

Potrivit calendarului dezbaterii bugetului de stat pe 2019, stabilit, sambata, de conducerea Parlamentului, parlamentarii au termen de depunere a amendamentelor pana luni (astazi, n.r.), la ora 12.00, in timp ce votul final ar urma sa aiba loc vineri.

Asadar, programul de dezbatere si adoptare a bugetului de stat pe anul 2019, aprobat in sedinta Birourilor permanente reunite ale celor doua Camere, mai prevede ca amendamentele depuse de parlamentari pana luni la ora 12.00 vor fi centralizate si grupate pe ordonatori principali de credite pana la ora 14.00, a aceleiasi zile.

Vezi AICI PROGRAMUL de dezbatere si adoptare a Proiectului Legii bugetului de stat si a Proiectului Legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2019

De la ora 15.00 sunt programate sedinte comune ale comisiilor  de specialitate din Parlament pentru examinarea, avizarea si depunerea avizelor la Comisiile pentru buget, finante si banci. In acelasi timp, au loc si dezbateri generale in cadrul Comisiilor pentru buget, finante si banci.

Incepand de marti, de la ora 09.00, si pana miercuri, la ora 14.00, comisiile de buget-finante din Camera Deputatilor si din Senat vor elabora rapoartele asupra Proiectului Legii bugetului de stat pe 2019 si a Proiectului Legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2019, care urmeaza a fi depuse la Birourile permanente reunite miercuri, la ora 15.00.

Sedinta comuna a celor doua Camere ale Legislativului pentru dezbaterea si adoptarea proiectului bugetului de stat pe 2019 va incepe miercuri, la ora 16.00.

Votul final asupra bugetului in plenul Camerelor reunite este programat vineri.
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Calendarul dezbaterii bugetului de stat pe 2019. Votul final in Parlament, programat vineri":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016