Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ministrul Finantelor, discutii in Senat privind impactul OUG nr. 114/2018

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 29 Ian. 2019
Tags: oug 114/2018, ministrul finantelor, senat, bnr

Desi a intrat in vigoare la 1 ianuarie 2019, discutiile in Comisia economica din Senat, privind impactul masurilor fiscal-bugetare introduse prin OUG 114/2018, vor avea loc abia in sedinta de marti, 29 ianuarie 2019, cand ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, va fi audiat.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, va fi prezent, marti, in Senat, potrivit ordinii de zi a sedintei Comisiei economice din Senat, pentru a discuta aspecte privind impactul masurilor fiscal-bugetare introduse prin OUG nr.114/2018 privind instituirea unor masuri in domeniul investitiilor publice si a unor masuri fiscal-bugetare, modificarea si completarea unor acte normative si prorogarea unor termene.

De asemenea, in sedinta de marti, este asteptat si guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, insa purtatorul de cuvant al BNR, Dan Suciu, a anuntat ca reprezentantii bancii centrale nu vor fi prezenti la discutia din Comisia Economica din Senat. Acesta a precizat ca, mai intai, este  nevoie de o intalnire cu Ministerul de Finante in cadrul Comitetului National de Supraveghere Macroprudentiala, potrivit Agerpres.ro.

"BNR nu va participa astazi (marti, n.r) la discutia din Comisia Economica din Senat pentru ca este nevoie mai intai de o intalnire cu Ministerul de Finante in cadrul Comitetului National de Supraveghere Macroprudentiala, dupa cum a declarat aseara si domnul consilier Valcov (Darius Valcov, consilierul premierului, n.r.). BNR este deschisa la dialog, la clarificarea chestiunilor in discutie, bineinteles, si in Parlament si consider ca se poate gasi un cadru mai adecvat acestei intalniri decat cel creat de domnul Zamfir (senatorul ALDE, Daniel Zamfir, n.r.), care sa nu plece de la un sir de fake news-uri lansate fara probe", a anuntat Dan Suciu pentru sursa citata.
 
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ministrul Finantelor, discutii in Senat privind impactul OUG nr. 114/2018":
Rating:

Nota: 4.75 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016