Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Echipeaza-ti masina cu anvelope de iarna de pe Velopa.ro

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 18 Ian. 2021 Exclusiv
Echipeaza-ti masina cu anvelope de iarna de pe Velopa.ro
Tags: anvelope, iarna, siguranta, automobil

Potrivit Codului Rutier si legistlatiei in vigoare orice vehicul care circula pe strazile din Romania trebuie sa fie echipat cu anvelope de iarna in sezonul rece.

Acesta nu este insa singurul motiv pentru care este important sa-ti echipezi masina cu anvelope de iarna desi, desigur, nimeni nu isi doreste sa plateasca amenzi rutiere.

Importanta echiparii masinii cu anvelope de iarna

Pe langa faptul ca exista o lege care se poate transforma in amenda in cazul in care esti prins in trafic fara anvelope de iarna in sezonul rece, aceste avelopele au numeroase beneficii.

Anvelopele de iarna sunt special create dintr-un material mai moale decat cel folosit pentru fabricarea anvelopelor de vara. Acesta le ofera o aderenta crescuta in caz de zapada si polei, impiedicand masina sa derapeze.

Prin urmare, echiparea masinii cu anvelope de iarna impiedica masina sa derapeze, evitand astfel accidentele. Cu siguranta ca nu iti doresti sa te ranesti intr-un accident sau sa-i ranesti pe cei din jur.

De asemenea, in cazul in care ai deja un set de anvelope de iarna insa acestea sunt mai vechi iar materialul s-a tocit si nu mai ofera aderenta necesara, este momentul sa le schimbi pentru a nu-ti pune viata in pericol.

Comanda anvelope de iarna de pe Velopa.ro si ai transport si consultanta gratuite

Comanda anvelope online de pe velopa.ro si beneficiezi de transport si consultanta gratuita. In plus, economisesti timp pretios pe care altfel l-ai pierde in magazine.

Comanda acum de pe velopa.ro si beneficiezi de transport gratuit, indiferent de comanda plasata, pana la adresa indicata de tine. In plus, odata plasata comanda, aceasta va ajunge in scurt timp la tine acasa, deoarece procesarea comenzii se face rapid.

Iar daca ai nelamuriri referitoare la un anumit produs, pe Velopa.ro beneficiezi de consultanta gratuita. Echipa Velopa.ro iti sta la dispozitie si iti ofera consultanta gratuita atat pe messenger cat si telefonic. Alege orice varianta ti se potriveste si afla ceea ce te intereseaza despre produsele dorite pentru a te asigura ca faci cele mai bune alegeri.

O gama larga de produse, doar pe Velopa.ro

Doar pe Velopa.ro poti gasi o gama variata de anvelope de iarna pentru orice tip de masina. Cu doar cateva click-uri poti adauga in cos anvelopele dorite, iar acestea vor fi deja in drum spre tine. In functie de preferinte si de bugetul alocat, poti opta pentru anvelope din clasa premium sau anvelope de buget.

Daca esti in cautarea unor anvelope de buget pe Velopa.ro poti gasi anvelope de la branduri recunoscute la nivel international, precum Winrun, Hilo, Compasal si Radar. In fabricarea acestor tipuri de anvelope sunt folositi compusi de inalta performanta, iar designul cauciucurilor, profilul caii de rulare si constructia sunt facute dupa standarde moderne si performante.

Doar pentru ca acestea sunt mai ieftine, nu inseamna ca sunt mai slabe calitativ. Pretul mic este dat de faptul ca sunt fabricate in Asia, unde pretul de productie este mai mic.

Tot pe Velopa.ro gasesti anvelope premium de la branduri precum Bridgestone, Pirelli sau Continental. In realizarea acestora sunt folosite materiale de foarte buna calitate si cele mai performante echipamente. Sunt, asadar, cele mai fiabile marci de anvelope de pe piata. Acestea genereaza un consum mai mic de combustibil si produc un nivel scazut de zgomot.

In momentul in care cumperi anvelope de iarna pentru masina ta trebuie sa fii atent la insemnele pe care acestea le au pe cauciuc. Anvelopele de iarna acceptate au inscriptionate unul dintre urmatoarele simboluri: "M+S", "M.S.", "MS" sau "M&S", si au desenat un fulg de zapada. Literele M si S vin de la cuvintele englezesti “mud” care inseamna “noroi” si “snow” care inseamna “zapada”.

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Echipeaza-ti masina cu anvelope de iarna de pe Velopa.ro":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016