Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Fostul sef ASF, Dan Rusanu, va executa arestul la domiciliu

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 13 Aug. 2014 Exclusiv
Tags: dan rusanu, arest, domiciliu, sinaia, asf, fostul sef asf

La inceputul acestei saptamani, Instanta Curtii de Apel Bucuresti (CAB) a decis ca fostul director al ASF, Dan Radu Rusanu, sa execute arestul la domiciliu in Sinaia. De asemenea, aceeasi instanta ii va permite acestuia sa paraseasca lunar locuinta pentru a efectua un tratament medical.

In urma deciziei Curtii privind faptul ca domiciliul lui Rusanu se afla in Sinaia, anunta Mediafax, Dan Rusanu ar putea sa se mute din Sectorul 1 al Capitalei la locuinta pe care o are in localitatea prahoveana.

Instanta a hotarat sa ii acorde acestuia permisiunea de a parasi temporar si pentru o perioada limitata de timp imobilul in care locuieste, o zi in fiecare luna, pentru o durata de cate sapte ore, in intervalul orar 9:00 - 16:00, pentru a efectua un tratament medical. Decizia de luni a instantei nu este definitiva si poate fi contestata la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Aceeasi sursa reaminteste faptul ca Dan Radu Rusanu si Constantin Marzac, judecati in dosarul "Carpatica", se afla in arest la domiciliu, in timp ce Ilie Carabulea, implicat si el in acelasi dosar, se afla in arest preventiv, dupa ce a incalcat regulile impuse de arestul la domiciliu, land legatura cu mai multi martori si instaland in locuinta sa un sistem de monitorizare video a sediului Carpatica Asig.

In dosarul "Carpatica", procurorii anticoruptie i-au trimis in judecata, in 24 aprilie, pe fostul presedinte al ASF Dan Radu Rusanu, pe omul de afaceri Ilie Carabulea si pe Marian Marzac, fost membru al Consiliului ASF, noteaza Mediafax.

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Fostul sef ASF, Dan Rusanu, va executa arestul la domiciliu":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016