Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Romania solicita Comisiei Europene rambursarea a peste 200 milioane de euro prin POS DRU

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 14 Nov. 2014 Exclusiv
Tags: rambursarea fondurilor europene, pos dru, comisia europeana, rambursarea cheltuielilor

Printr-un comunicat oficial, se transmite ca Romania va solicita Comisiei Europene, saptamana viitoare, rambursarea a peste 200 milioane de euro prin POS DRU.


Mai exact, Romania va transmite, saptamana viitoare, Comisiei Europene aplicatii de plata cu o valoare de peste 200 milioane de euro prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU).


In acest moment acestea se afla in verificarile procedurale ale Autoritatii de Certificare si Plata, institutia care transmite Comisiei Europene documentele necesare pentru rambursarea fondurilor europene. Autoritatea de Management POS DRU, aflata in directa coordonare a Ministerului Fondurilor Europene, a transmis deja declaratiile de cheltuieli aferente la Autoritatea de Certificare si Plata.

"Pana la sfarsitul acestui an, Romania va mai transmite Comisiei alte aplicatii de plata in valoare de aproximativ 500 milioane de euro. Astfel, suma totala solicitata pentru rambursare in cadrul POS DRU va ajunge la aproximativ 700 milioane de euro la sfarsitul acestui an.

Subliniem ca misiunea de audit a Comisiei Europene din prima parte a lunii octombrie 2014 s-a incheiat, rezultatele au fost pozitive, iar autoritatile romane au unda verde pentru a trimite deja Comisiei Europene aplicatii de plata pentru a solicita rambursarea cheltuielilor eligibile efectuate in cadrul POS DRU, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Romania solicita Comisiei Europene rambursarea a peste 200 milioane de euro prin POS DRU":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016