Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Solutii de fiscalitate si contabilitate de top in lucrarile expertilor

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 20 Nov. 2015 Exclusiv
Tags: deplasarile in interes de serviciu, deductibilitatea tva, implicatii fiscale la achizitionarea autovehiculelor, fiscalitatea comertului electronic

Expertii din domeniul fiscal-contabil ne pun la dispozitie cateva dintre cele mai bune lucrari de specialitate pentru profesionistii din domeniu.

Iata cele mai importante titluri, alaturi de scurte descrieri:

 Cartea Rosie a fiscalitatii 2015

Lucrarea contine lista completa a tuturor contraventiilor si infractiunilor fiscale prevazute in legislatia din Romania! Aflati ce greseli fiscal-contabile puteti comite, care sunt cele urmarite Fisc, si cum sa le preveniti si sa le corectati.

 Regimul fiscal al cheltuielilor cu autovehicule

Deduceti rapid si avantajos cheltuielile cu autovehiculele pe care le detineti! CD-ul contine reglementarile referitoare la deducerea cheltuielilor cu parcul auto!

 Catalog clasificarea si durata de functionare a mijloacelor fixe

Un CATALOG cu ajutorul caruia sa determinati in mod clar si fara dubii: in ce categorie se clasifica mijloacele fixe ale societatii dvs., care sunt duratele normale de functionare a acestora. Editie de buzunar!

 Totul despre cheltuieli deductibile si nedeductibile

Stiti care cheltuieli sunt deductibile si care nu sunt, conform reglementarilor Codului fiscal? Stiti cum sa incadrati legal si in favoarea dvs. fiecare cheltuiala pe care o faceti? Lucrarea contine legislatia comentata + 58 cazuri practice.

 Totul despre factura

Lucrarea contine TOATA legislatia despre Factura! 71 de sfaturi de la specialisti recunoscuti in domeniu, 49 de cazuri practice, 110 pagini de legislatie explicata detaliat de specialisti EXCLUSIV pentru uzul practic al contabililor!

 PFA: Taxe, Impozite si Deduceri

PFA: Taxe, Impozite si Deduceri - conform Noului Cod Fiscal este o lucrare in care veti regasi INTEGRAL detalii si explicatii despre Taxele, Impozitele, Contributiile, Deducerile si Cheltuielile unei Persoane Fizice Autorizate.

 Drepturile si Obligatiile contribuabililor - plansa

Pentru a fi siguri ca parcurgeti cu succes o inspectie fiscala, faceti primul pas si aflati-va drepturile si obligatiile dvs. Plansa, in format A2, contine nu mai putin de 14 drepturi, 5 prevederi speciale si 9 obligatii.


 Marea carte verde a taxelor si impozitelor pe CD

Peste 10.000 de exemplare vandute in toata tara! Cea mai bine vanduta carte de fiscalitate! SOLUTIA oricarei probleme legate de TVA, impozite, contributii, accize, in concordanta perfecta cu toate prevederile legale de ultima ora!


 Fiscalitatea in Romania. Oportunitati. Cum sa platesti taxe si impozite mai mici

Contine cel putin 47 de oportunitati de plata minima sau zero a impozitelor si taxelor! Secrete fiscale dezvaluite de expertii in optimizarea fiscala in Romania.

 Tratamentul fiscal-contabil al operatiunilor de casare

Evitati capcanele care va pandesc la casarea obiectelor de inventar sau a mijloacelor fixe! 67 studii de caz selectate special, precum si comentarii vitale asupra subtilitatilor din legislatia specifica.

 Fiscalitatea comertului electronic

Stiti ce obligatii de taxe si impozite aveti in calitate de comerciant online? 100% practica, lucrarea va ofera toate informatiile legate de inregistrarea si declararea veniturilor si cheltuielilor, termene, proceduri, cote de impozitare, tva.

 Implicatii fiscale la achizitionarea autovehiculelor noi si second hand

Totul despre deductibilitatea TVA si a cheltuielilor cu combustibilul in cazul achizitiilor de vehicule rutiere motorizate. 27 de studii de caz, explicate si comentate de specialisti, pentru achizitia autoturismului dvs.

 PFA 67 studii de caz comentate de specialisti

Sunteti PFA sau contabil care are clienti PFA? Veti gasi aici raspunsurile celor mai importante si controversate probleme legate de PFA, precum si REZOLVARILE acestora din punct de vedere fiscal-contabil.

 Impozitarea diurnei. Totul despre deplasarile in interes de serviciu

TOTUL despre deplasarile in interes de serviciu! Cadrul legal de calcul al indemnizatiei de detasare! Ce inseamna un regim corect, legal, de impozitare a diurnelor privind deplasarile in interes de serviciu

Detalii mai multe va sunt oferite aici >>>>

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Solutii de fiscalitate si contabilitate de top in lucrarile expertilor":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016