Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Strategia Nationala de Competitivitate a Romaniei 2012-2020

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 15 Oct. 2011
Tags: competitivitate, strategie

Incepand de astazi, 12 octombrie 2011, forumul de dezbatere publica www.conaco.ro este deschis tuturor celor care doresc sa ni se alature in dezbaterea cu privire la cresterea competitivitatii economiei romanesti si la elaborarea Strategiei Nationale de Competitivitate a Romaniei 2012 - 2020.

Participarea la acest forum va ofera șansa sa contribuiti cu propriile idei, sugestii sau propuneri creative.

Pe www.conaco.ro ne puteti transmite atat comentariile dumneavoastra, cat și documente in format pdf relevante pentru acest proiect.

Informatiile principale privind Consiliul National pentru Competitivitate (CoNaCo), organism public bazat pe un parteneriat public – privat, avand sarcina de a elabora Strategia Nationala de Competitivitate a Romaniei 2012 – 2020 pana la finalul acestui an, sunt disponibile pe site-ul Guvernului, in sectiunea special dedicata CoNaCo, la adresa http://www.gov.ro/consiliul-national-pentru-competitivitate__l1a114724.html.

Fara competitivitate nu putem discuta nici despre eficienta pe termen lung, dar nici despre creșterea calitatii vietii tuturor romanilor.

O politica pro-competitivitate este o politica inteligenta ! Alaturati-va efortului nostru comun, voluntar, dar mai ales foarte ambitios de a reașeza Romania pe orbita competitivitatii globale! Depinde de noi toti! Acum este momentul sa va implicati și sa ne spuneti cum vreti sa arate Romania in anul 2020!
Consultarea publica este deschisa pana la 31 decembrie 2011.
 

Comunicat de presa: Guvernul Romaniei

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Strategia Nationala de Competitivitate a Romaniei 2012-2020":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016