Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Cel mai sigur instrument de lucru pentru expertii TVA: Revista Romana de TVA!

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 14 Mai. 2013 Exclusiv
Tags: revista romana de tva, revista de tva, revista tva, totul despre tva

Astazi este marti. M-am trezit devreme, aproape de 5 dimineata. Mi-am facut o cafea si m-am delectat cu informatiile din ... Revista Romana de TVA. Multi apropiati citesc dimineata reviste de moda sau despre cele mai noi tipuri de masini. Eu sunt singura care crede ca timpul este putin si ca 24 de ore dintr-o zi nu sunt de ajuns pentru a-ti finaliza toate sarcinile si responsabilitatile pe care ti le impui?

Sunt sigura ca cele mai noi tipuri de pantofi cu toc pot sa mai astepte. Si nici cele mai tari sfaturi de gradinarit nu ma pasioneaza asa mult. Cred ca cel mai mult ma pasioneaza viitorul carierei mele pentru ca este si viitorul vietii mele. Nu pot sa ma simt completa daca stiu ca nu pot ajunge la succes si in viata personala, insa si in viata profesionala. Si cred ca cea mai buna investitie este cea care imi aduce liniste si siguranta ca munca mea se desfasoara corect, legal, rapid si eficient!

Este, daca doriti, ca in viata personala. Investesti bani in concediu pentru ca stii ca iti asigura acea bine-meritata perioada de odihna. Te ajuta sa iti incarci bateriile dupa o perioada in care ai muncit bine si cu spor. Si dupa concediu, vine munca inapoi si cred ca toti ne dorim sa ne desfasuram activitatea in mod eficient.

De aceea, eu am ales Revista Romana de TVA. Contine peste 100 de solutii pentru cele mai frecvente 100 de probleme create de aplicarea TVA in Romania. Fiecare numar ofera acces la 10-12 solutii la probleme frecvente si controversate din domeniul TVA. Imi ofera temeiul legal pe care se bazeaza solutiile oferite si are grija de timpul meu. Articolele sunt scurte si la obiect si ofera trucuri si aspecte sensibile de care sa tin cont in activitatea mea de expert TVA.

V-o recomand si dvs si tin sa precizez faptul ca revista se livreaza sub forma unui CD, dotat cu un soft special. Gratie acestui soft, fiecare nou numar al revistei se incarca automat la inceputul fiecarei luni pe CD, in format pdf, la simpla introducere a CD-ului in calculator. Simplu si eficient, fara absolut niciun efort din partea dvs.!

Incercati-l si inainte de a comanda CD-ul, va invit si pe dvs sa aflati mai multe detalii despre Revista Romana de TVA. Ar putea fi cea mai interesanta colectie de date pe care sa le folositi in avantajul dvs!

Informatii complete despre Revista Romana de TVA sunt disponibile chiar aici pentru dvs >>>

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Cel mai sigur instrument de lucru pentru expertii TVA: Revista Romana de TVA!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016