Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Extrasul REVISAL necesar masurii -Granturi pentru capital de lucru- trebuie emis cu MAXIM 24 ore inainte de inscriere (Clarificare MEEMA)

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 20 Oct. 2020 Exclusiv
Tags: granturi pentru capital de lucru, extras revisal

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri a facut, in data de 20 octombrie 2020, cateva clarificati cu privire la Extrasul Revisal pentru obtinerea graturilor pentru capital de lucru.

Astfel, documentul se introduce in sectiunea de ”DOCUMENTE ATASATE” si trebuie emis cu MAXIM 24 de ore INAINTEA INSCRIERII – ETAPA DE INSCRIERE SE LANSEAZA JOI, 22 OCTOMBRIE, ORA 10.00.

Intreprinderile care nu au angajati, prin urmare, nici cont in REVISAL, vor incarca o declaratie in format PDF privind imposibilitatea incarcarii extrasului REVISAL.

Declaratia nu are model predefinit si va fi semnata olograf de catre reprezentantul legal. Daca semnatura electronica cu care se incarca documentele apartine reprezentantului legal, declaratia va fi semnata electronic de catre reprezentantul legal. Daca semnatura electronica apartine unui imputernicit, declaratia va fi semnata olograf de catre reprezentantul legal si electronic de catre imputernicit.

 
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Extrasul REVISAL necesar masurii -Granturi pentru capital de lucru- trebuie emis cu MAXIM 24 ore inainte de inscriere (Clarificare MEEMA)":
Rating:

Nota: 4.67 din 5 din 9 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016