Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!

Impozitele pe averile miliardarilor din SUA sunt considerate de anumiti analisti drept exagerate, dar daca le comparam cu cele din Austria ori Ungaria pot sa para chiar mici.O analiza KPMG prezinta ...
Impozitele pe averile miliardarilor din SUA sunt considerate de anumiti analisti drept exagerate, dar daca le comparam cu cele din Austria ori Ungaria pot sa para chiar mici.O analiza KPMG prezinta cum au fost taxate veniturile in diferite tari pentru anul 2010. SUA nu intra in top 20 privind povara fiscala asupra averilor.
Primul loc in topul KPMG este ocupat de Danemarca. Aici sunt percepute cele mai mari taxe aplicate averilor care trec de 100.000 de dolari. Averile care depasesc 100.000 de dolari sunt impozitate cu 41,8%, iar cele de peste 300.000 de dolari cu 51,3%.
In Suedia, orice venit din investitii este impozitat cu 30%. Cine a strans peste 100.000 de dolari este taxat cu 34,8%, iar de la 300.000 de dolari in sus procentul aplicat este de 49,3%.
In Olanda, cei ce detin o proprietate platesc o taxa diferentiata in functie de orasul in care este situata. In plus, cei cu avere de peste 54.000 de dolari sunt taxati, iar daca averea depaseste 300.000 de dolari procentul de taxare este de 44,2%.
Taxele sunt ridicate si in Papua Noua Guinee, unde averile de peste 300.000 de dolari sunt impozitate cu 41%, iar cele de peste 100.000 de dolari cu 39%.

Totul despre documentele de contabilitate primara Solutii de organizare a gestiunilor

Ghidul Practic al Monografiilor Contabile

Cartea Verde a Contabilitatii
In Belgia, taxele sunt mai mici - un impozit de 40,7% pentru o avere de peste 300.000 de dolari si de 29% pentru un venit de 100.000 de dolari. In Finlanda nivelul taxarii averilor este asemanator: taxele ajung la 40,6%, respectiv 30%.

Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Articole similare
Facturi trimise pe e-mail. Ce elemente trebuie sa contina factura?Legea noului Cod fiscal si al noului Cod de procedura fiscala in dezbatere publicaStudiu de caz: Notiuni aferente procedurii de rambursare TVADespre valoare si obosealaObligatii fiscale de plata privind veniturile din activitati independenteUltimele articole
5 operatiuni care NU intra in sfera TVACum faci fata cheltuielilor neprevazute: solutii financiare pentru orice situatieSponsorizare ONG. 3 studii de caz utile contribuabililorTAXE SRL. Ce TAXE plateste un SRL in 2025Rentrop & Straton implineste 30 de ani! Consilier TAXE si Impozite implineste 30 de ani!Articole similare
Noul plan de succes al celor mai multe companii din lumeBanca Mondiala a aprobat un nou parteneriat de tara cu RomaniaCodul fiscal 2011 - Titlul IIIUn business de trei miliarde DOLARI pe an fara plata TVA si a impozitului pe profitNoutati legislatie Fiscala 27-31 octombrie 2008 - Monitorul OficialUltimele articole
SAF-T: In D406 exista obligativitatea declararii pentru tranzactiile in valuta?Import soft pe hardisk. Conditia de livrare DDP. Tratament fiscal TVAFinantare de 500 de milioane de DOLARI pentru firmele romanesti: S-a lansat programul Smart Start USABNR: Investitiile straine directe, in crestere cu aproape 30%, in prima jumatate a anuluiBNR, profit de 186,715 milioane de lei in 2017, cu o crestere de 50%
Atentie, contabili!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Decontul precompletat de TVA. Noutati 2025 + studii de caz"