Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Oamenii de afaceri: Procedura taierilor in sfara bugetarilor

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 08 Nov. 2011
Tags: oameni de afaceri, bugetari

Reducerea numarului de bu-ge-tari, asumarea cu nume si pre-nume a ceea ce au semnat de catre toti cei care participa la ela-borarea si la executia buge-tului si analiza fe-zabilitatii investitiilor ince-pute si viitoare - acestea sunt principalele sfaturi pe care le dau oamenii de afaceri si directorii de multi-na-tionale guvernantilor care lucreaza la bugetul pentru anul 2012.

"Cred ca ar trebui revizuita structura de personal in raport cu media europeana, adica sa se vada cati contribuabili corespund unui functionar in Romania si cum este la nivel euro­pean. Iar daca se constata ca sunt prea multi, sa se ia masurile ma­na­geriale necesare. Eu re­du­ceam nu­marul de an­gajati atunci cand vanzarile sca­deau, e arit­me­tica sim­pla. Sigur vor fi re­zu­l­tate de optimizare bugetara in aceasta zona daca se iau deciziile corecte", spune Ovidiu Wencz, executivul care a ocupat timp de noua ani functia de director general al Cam­po­frio.

Potrivit da­telor obtinute de ZF, la sfarsitul lunii iulie 2011 erau inregistrati, conform Institutului de Sta­tistica, 199.000 de functionari in adminis­tratia publica si aparare, cu 40.000 mai mult decat in decembrie 2004, anul cand PDL a venit la putere impreuna cu PNL.
Cei 199.000 de functionari sunt inima sistemului birocratic, ei fiind in primul rand functionarii publici din ministere, agentii gu­ver­namentale si asa-numitele "decon­cen­trate", adica reprezentantele ministerelor in judete.

Mihai Matyas, directorul general al La Fantana, cel mai mare imbuteliator local de apa in watercoolere (sisteme de racire-incalzire) si un executiv cu ani buni de experienta in cadrul Pepsi, este de parere ca o cooperare mai buna a Gu­vernului cu mediul de afaceri ar putea duce la realizarea unui proiect de buget care sa corespunda realitatii anului 2012.


Sursa ZF.ro
 

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Oamenii de afaceri: Procedura taierilor in sfara bugetarilor":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016