Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Schimburi comerciale uriase: 1,6 miliarde dolari, in primele cinci luni din 2014

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 28 Iul. 2014 Exclusiv
Tags: schimburi comerciale, afaceri, bunuri de larg consum, china, exporturile romanesti

Asa cum arata un comunicat al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, volumul total al schimburilor comerciale dintre Romania si China a inregistrat valoarea de 1,6 miliarde de dolari, in primele cinci luni ale anului.

Totodata, informeaza Agerpres, statistica a fost publicata in contextul organizarii de catre CCIB, la Bucuresti, in data de 22 iulie, a Forumului de afaceri romano-chinez.

Sorin Dimitriu, presedintele CCIB, a anuntat intr-un mesaj transmis participantilor la eveniment:

"Evenimentul de astazi /22 iulie 2014, n.r./ este un alt exemplu concret al excelentei colaborari pe care o avem cu partenerii nostri din provincia Shanxi, dupa ce anul acesta, in luna mai, am organizat un Forum de afaceri, aici, la Bucuresti, iar la inceputul lunii iunie, o delegatie de oameni de afaceri din aceasta provincie a vizitat pavilionul romanesc organizat de CCIB la Expozitia internationala de bunuri de larg consum de la Ningbo, ocazie ce a permis organizarea a trei runde de intalniri B2B cu firmele romanesti care au facut deplasarea in R. P. Chineza".

De asemenea, asa cum arata datele oficiale citate de Agerpres, in intervalul ianuarie - mai 2014, volumul total al schimburilor comerciale romano-chineze a inregistrat valoarea de 1,6 miliarde de dolari, in crestere cu 26,2% fata de perioada similara a anului trecut.

In plus, arata sursa, exporturile romanesti pe piata chineza s-au cifrat la 324,7 milioane dolari, mai mult 31,6% comparativ cu intervalul corespunzator din 2013, iar importurile din China au ajuns la aproape 1,28 miliarde dolari, cu 24,9% mai mari in comparatie cu primele cinci luni din anul precedent.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Schimburi comerciale uriase: 1,6 miliarde dolari, in primele cinci luni din 2014":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016