Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Comunicat MFP: Aprobarea unui ajutor de stat in valoare de 16,6 milioane euro

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 24 Apr. 2015 Exclusiv
Tags: ministerul finantelor publice, locuri de munca, firmele mici

Ministerul Finantelor Publice anunta aprobarea unui ajutor de stat in valoare de 16,6 milioane euro societatii Bosch Rexroth pentru realizarea unei investitii cu o valoare de peste 33 de milioane euro in extinderea capacitatilor de productie de subansambluri electronice pentru autovehicule in locatia sa de la Blaj (judetul Alba). Proiectul va genera peste 568 de locuri de munca si contributii directe la bugetul de stat si bugetul local de aproximativ 19 milioane de euro.


Acesta este primul acord pentru finantare emis in baza Hotararii Guvernului nr. 807/2014, schema de ajutor de stat pentru dezvoltare regionala avand ca obiectiv stimularea investitiilor in active fixe de inalta tehnologie cu impact major in economie. Finantarile pe aceasta schema sunt disponibile incepand cu luna noiembrie 2014, bugetul anual alocat fiind de peste 100 milioane euro.

"Vom continua sa utilizam masurile de sprijin de tipul ajutorului de stat pentru a incuraja investitiile viabile, care creeaza noi locuri de munca. Vom lansa noi scheme de ajutor de stat, iar pe cele existente le vom modifica pentru a facilita accesul la aceste finantari. De asemenea, vom reduce si plafoanele de finantare pentru ca si firmele mici sa aiba acces la aceste finantari", a declarat ministrul Finantelor Publice.

Grupul Bosch a intrat pe piata romaneasca in anul 1994. Pana in prezent grupul a realizat investitii in valoare de aproximativ 180 milioane de euro si are 2.400 de angajati.

Grupul Bosch este un lider global in furnizarea de tehnologii si servicii. Conform cifrelor preliminare, in anul 2014, cei aproape 290.000 de angajati la nivel mondial au generat vanzari de 48,9 miliarde de euro. Grupul Bosch este structurat in patru sectoare de activitate: solutii pentru mobilitate, tehnologie industriala, bunuri de larg consum, energie si echipamente pentru constructii.


Sursa: MFP

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Comunicat MFP: Aprobarea unui ajutor de stat in valoare de 16,6 milioane euro":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016