Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

A treia suspendare a presedintelui. Reactia SUA

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 10 Sep. 2014 Exclusiv
Tags: suspendarea presedintelui, alegerei, solutii, sua, liderii politici

Sa consumi energie si timp pentru a te orienta catre suspendarea presedintelui in timp ce tara e in recesiune si in vreme ce mandatul presedintelui se incheie oricum anul acesta nu inseamna, oare, sa nu iti pese de interesele cetatenilor? De interesele reale ale acestora?


Hoyt Yee, asistentul adjunct al secretarului de Stat al SUA, a declarat, intrebat de jurnalisti ce parere are de intentia unor politicieni de a-l suspenda pe Traian Basescu pentru a treia oara, ca "nu ar fi potrivit sa comenteze asupra dezbaterilor politice interne din Romania".

De asemenea, potrivit Mediafax, acesta a declarat ca liderii din Romania ar trebui sa rezolve problemele care sunt importante pentru cetatenii romani:

"Cred ca este important ca liderii din Romania sa se concentreze asupra acelor chestiuni care sunt importante pentru oamenii din Romania. Aceste chestiuni sunt economia, locuri de munca, securitate, viitorul Romaniei".

Aceeasi sursa noteaza ca oficialul american si-a exprimat speranta ca liderii politici si participantii la alegeri vor incerca sa gaseasca solutii la problemele de care sunt interesati votantii.

"Speram foarte mult ca in prezent sau oricand, in special in timpul pre-campaniei electorale, liderii tarii si persoanele care vor participa la alegeri si in campania electorala sa incerce sa foloseasca oportunitatea de a vorbi in public pentru a gasi solutii la acele chestiuni de care sunt interesati votantii din Romania", a spus Hoyt Yee, adaugand ca aceste chestiuni sunt la fel in Europa sau in SUA: "cum sa consolidezi economia, cum sa asiguri un viitor prosper, mai bun pentru cetateni si pentru copiii lor", adaugand: "Cred ca acestea sunt chestiunile pe care cetatenii ar dori sa le auda".

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "A treia suspendare a presedintelui. Reactia SUA":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Articole similare

Din martie Grapini nu va mai fi ministru
Mai multe articole despre alegerei
Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016