Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Sprijin de 10.000 euro si training pentru cei care doresc o afacere

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 30 Apr. 2015 Exclusiv
Tags: afaceri, finantare, proiect, universitatea politehnica, formare profesionala, afacere

In perioada urmatoare, 40 de persoane din regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia vor beneficia finantari de cate 10.000 de euro fiecare si educatie antreprenoriala pentru a-si demara propria afacere.


Finantarea face parte dintr-un proiect  prin fonduri europene si a fost demarat recent de OTP Consulting si Universitatea Politehnica Bucuresti.

Potrivit HotNews.ro, bugetul total al proiectului "Antreprenor - idei de afaceri de succes si dezvoltarea antreprenoriatului in regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia" este de 5,8 milioane de lei, din care 5,5 milioane de lei sunt asigurati din fonduri europene, prin Programul Operational Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) 2007-2013, in cadrul programului Romania Start-up.

Organizatorii au anuntat ca, in prima etapa, in cadrul proiectului,  400 de persoane majore din regiunile mentionate vor participa la cursuri de formare profesionala in domeniul antreprenoriatului.  Dintre cele 400 de persoane, cel putin 30% vor fi femei, iar jumatate vor fi tineri cu varste intre 18 si 25 de ani.

Cei 400 de potentiali oameni de afaceri vor intra intr-un concurs de idei de business, in urma caruia se vor califica 40 de participanti care vor primi cate 10.000 de euro pentru derularea afacerii.

Grupul de 40 de finalisti care vor primi bani va fi format din cel putin cate 2 persoane din fiecare judet din regiunile mentionate: Olt, Gorj, Dolj, Mehedinti, Valcea, Ilfov si municipiul Bucuresti.

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Sprijin de 10.000 euro si training pentru cei care doresc o afacere":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016