Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
In perioada urmatoare se va desfasura cea de-a doua editie a proiectului de mentorat in afaceri -101 Companii: de la Stres la Succes - dedicat antreprenorilor romani si organizat de Fundatia Romanian Business Leaders.
In cadrul acestui program vor fi admisi 50 de debutanti in afaceri, cu venituri mai mari de 100.000 de euro pe an si minimum trei angajati la cursurile de mentorat sustinute de 70 de oameni de afaceri de pe plan local.
In acest sens, Sergiu Negut (transformation partner al Wanted Transformation Consultancy), coordonatorul proiectului, a declarat:
"In Romania exista sute de antreprenori care au pornit cu o afacere mica si au astazi o afacere mare. Exista si mii de antreprenori care au pornit cu o afacere mica si au in continuare o afacere mica, dar cu ambitii mari. Ne-am gandit cum ar fi daca primii le-ar fi mentori celorlalti. Avem deja un proiect solid, cu 33 de echipe formate. Si mai avem zeci de oameni de afaceri de succes, pregatiti sa se implice gratuit si care asteapta o noua runda de aplicatii".
Prima etapa de selectie s-a incheiat pe data de 10 iulie, cand s-au format 33 de perechi de mentori si antreprenori din Bucuresti (47%), Timis, Cluj, Oradea, Arad, Buzau, Brasov, Hunedoara, Prahova si Neamt.
Antreprenorii care vor sa fie mentorati in cadrul proiectului isi mai pot depunde aplicatiile pana pe data de 30 noiembrie.
Fundatia Romanian Business Leaders este condusa de un consiliu director din care fac parte oameni de business precum Ioana Filipescu (managing director al Raiffeisen Investment Romania), Anca Harasim (director executiv al Camerei de Comert Americane in Romania), Mihaela Perianu (antreprenor, CEO al AIMS Human Capital Bucuresti si Dale Carnegie Training), Andi Dumitrescu (director general GfK Romania), Mihai Marcu (antreprenor, presedinte MedLife) sau Felix Patrascanu (antreprenor, fondator FAN Courier).
Ghidul practic al contabilului din domeniul constructiilor
Bugete cash flow rentabilitate risc - ghid practic
SAF-T pentru Contribuabili Mici
Operare SAGA Exemple practice si recomandari
Sursa: ZF.ro
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Articole similare
Veniturile din cedarea folosintei bunurilor. Cum gestionam plata contributiilor?MFP estimeaza ca 13 comune ar fi in stare de insolventaSAF-T: Cum se raporteaza in sistem impozitul pe chirieCresterea economica a Romaniei isi va lua avant abia in 2015MFP explica informatiile din presa cu privire la impozitul diferentat si reducerea CAS cu 5 puncteUltimele articole
Cum se declara TVA-ul de import in SAF-TTAXE SI IMPOZITE 2024. La ce sa te astepti anul acestaManualul Contabilului Incepator 2023: Scapa de stresul debutului in cariera de contabil si elimina riscul oricarei amenziContabilitatea unui complex hotelier. Inregistrari contabile specifice, utile oricarui contabilEsti specialist in domeniul fiscal-contabil? Cunosti la perfectie legislatia? Rentrop& Straton te asteapta in echipa!Articole similare
IMM Invest Romania - noul program de sustinere a IMM-urilor: Normele de aplicare, finalizateAntreprenorii romani: Platim taxe foarte mari, dar rezultatul e zero. Nu avem infrastructura, sanatate si invatamantIn ce tara sunt antreprenorii romani pe al doilea locFinantare elvetiana pentru ANTREPRENORI ROMANI: Aproape 600 de IMM-uri, beneficiare ale programuluiArticole similare
Beneficiarii schemei de ajutor de stat HoReCa au la dispozitie 3 zile sa verifice aplicatia STS si sa raspunda la clarificariNou: Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii DEBUTANTI IN AFACERI 2015Cum arata cele patru noi proiecte pentru dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlociiIMM-urile primesc sprijin in valoare de 15 milioane leiMinisterul Economiei vrea sa inceapa cat mai repede toate cele zece programe nationale adresate antreprenorilor in anul 2016Ultimele articole
Societatile de tip SRL-D pot ramane la plata impozitului micro din 2023 daca nu au angajati?IMM-urile si firmele mari din mai multe domenii pot beneficia de schema de ajutor de stat HoReCa 2. Criterii de eligibilitateIn iunie vor fi lansate trei programe de sprijin financiar pentru IMM-uri: Start-up Nation, Microindustrializare si Comert si ServiciiSchema de ajutor de stat pentru HoReCa a fost modificata! Din grant beneficiarii pot achita obligatii fiscale si alte creante bugetareProcedura de implementare a schemei de ajutor pentru HoReCa. Masura se deruleaza pana la 31 decembrie 2021Atentie contabili!
Modificari importante privind cotele de TVA!Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal"