Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Angajatii ANAF vor fi concediati pentru ineficienta in colectarea TVA-ului

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 01 Apr. 2011
Tags: anaf, concedieri, tva, eficienta, legea responsabilitatii fiscal-bugetare

Referitor la stirea difuzata de catre postul de televiziune Antena 3, astazi 31 martie 2011, cu titlul Document semnat de Ialomitianu: Daca nu sunt bani de salarii, incep concedierile in rndul ...


Referitor la stirea difuzata de catre postul de televiziune Antena 3, astazi 31 martie 2011, cu titlul “Document semnat de Ialomitianu: Daca nu sunt bani de salarii, incep concedierile in rândul bugetarilor” , Ministerul Finantelor Publice a facut publice urmatoarele precizari:

Adresa transmisa structurilor teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice a avut ca scop, constientizarea acestor structuri de importanta eficientizarii gradului de  colectare a veniturilor bugetare si de necesitatea intensificarii masurilor de   reducere a evaziunii fiscale.

Sistemul de salarizare al personalului din cadrul Ministerului Finantelor Publice are la baza indicatori de eficienta.

Structurile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice au ca principali indicatori de eficienta  , prin urmare, fondul de salarii este asigurat atât din bugetul de stat cât si din sumele colectate in urma controalelor efectuate, prin care se descopera faptele de evaziune fiscala.cresterea gradului de colectare a veniturilor bugetare si reducerea evaziunii fiscale

In acest sens, prin Legea bugetului de stat pe anul 2011 nr. 286/2010, la art. 38 s-a prevazut ca, pentru plata drepturilor salariale ale personalului din sistemul finantelor publice si administrarii fiscale, fondul de salarii prevazut in bugetul de stat se completeaza lunar cu fondul constituit din retinerea unei cote parti a sumelor suplimentare atrase la bugetul statului ca urmare a actelor de control.

Acest sistem de salarizare este echitabil deoarece drepturile salariale se acorda si in functie de gradul de realizare a indicatorilor de eficienta specifici Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, respectând prevederile Legii responsabilitatii fiscal-bugetare nr.69/2010. (Sursa: Ministerul Finantelor Publice)
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Angajatii ANAF vor fi concediati pentru ineficienta in colectarea TVA-ului":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016