Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Document de certificare intocmit de consultantul fiscal si schimbul de informatii intre ANAF si Camera Consultantilor fiscali. Proiect de aprobare proceduri

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Miruna Petrache la 09 Dec. 2015 Exclusiv
Tags: anaf, procedura, consultant fiscal, certificare, proiect, schimbul de informatii, 2016

ANAF aminteste pe pagina proprie de noul Proiect de ordin pentru aprobarea Procedurii de depunere la organul fiscal a documentului de certificare intocmit de consultantul fiscal, precum si a procedurii privind schimbul de informatii intre Agentia Nationala de Administrare Fiscala si Camera Consultantilor Fiscali.


In temeiul art. 83^1, alin. (3), din Ordonanta Guvernului 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, a fost emis Ordinul ministrului finantelor publice nr. 1620/2014 pentru aprobarea Procedurii de depunere la organul fiscal a documentului de certificare intocmit de consultanul fiscal, precum si a Procedurii privind schimbul de informatii intre Agentia Nationala de Administrare Fiscala si Camera Consultantilor Fiscali.

Potrivit art. 104 alin. (3) din Legea 207/2015 privind Codul de procedura fiscala, in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2016, procedura de depunere la organul fiscal a documentului de certificare intocmit de consultantul fiscal, precum si procedura privind schimbul de informatii intre Agentia Nationala de Administrare Fiscala si Camera Consultantilor Fiscali se aproba prin ordin al Presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.


Ca urmare, se propune aprobarea procedurii de depunere la organul fiscal a documentului de certificare intocmit de consultantul fiscal, precum si a procedurii privind schimbul de informatii intre Agentia Nationala de Administrare Fiscala si Camera Consultantilor Fiscali, prin ordin al Presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.
Miruna Petrache de Miruna Petrache
Redactor Contabilul.ro, InfoTva si Fiscalitatea.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Document de certificare intocmit de consultantul fiscal si schimbul de informatii intre ANAF si Camera Consultantilor fiscali. Proiect de aprobare proceduri":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016