Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Primul-ministru Emil Boc a adresat un apel profesorilor: Puneti pe primul loc interesele elevilor !

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 30 Mai. 2010
Tags: elevi

Primul-ministru Emil Boc a adresat astazi, la Palatul Victoria, in cadrul unei videoconferinte cu prefectii, un apel catre profesori de a pune pe primul loc interesele elevilor si de a asigura ...

Primul-ministru Emil Boc a adresat astazi, la Palatul Victoria, in cadrul unei videoconferinte cu prefectii, un apel catre profesori de a pune pe primul loc interesele elevilor si de a asigura desfasurarea bacalaureatului si incheierea anului scolar in bune conditii.

„Profit de aceasta ocazie sa adresez un mesaj dascalilor. Stiu ca si viata de dascal e grea in Romania, dar este important sa nu compromitem sansele unor tineri care au facut un efort, de ani de zile, sa-si finalizeze studiile, sa-si finalizeze bacalaureatul” a spus primul-ministru Emil Boc.

El a aratat ca va incerca sa gaseasca solutii prin dialogul social, ca dreptul la greva este un drept recunoscut de Constitutie, pe care nimeni nu-l contesta, dar statul trebuie sa isi asigure modalitatile si mijloacele prin care trebuie sa duca pana la capat si procesul educational si celelalte procese.

“Impreuna, asa cum am facut si pana acum, sa incercam sa gasim solutiile prin dialog, ca aceasta tara sa poata merge mai departe”, a declarat premierul Emil Boc.

De asemenea, ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Daniel Funeriu, a adresat multumiri profesorilor pentru ca au ales sa asigure buna desfasurare a examenului de bacalaureat.

“Profesorii Romaniei care sunt implicati in desfasurarea programului de bacalaureat, in marea lor majoritate, au ales sa fie solidari cu elevii in pofida conditiilor foarte dificile si le multumesc si eu, pe aceaasta cale.

Proba C a bacalaureatului - competente lingvistice - se va desfasura in conditii normale in toate cele peste 1400 de centre din judetele Romaniei. Si le multumesc inspectorilor scolari generali pentru eforturile pe care le-au facut in aceasta perioada” a spus ministrul Funeriu.

Ministrul Educatiei le-a cerut prefectilor sa sprijine rezolvarea problemelor cu care se confrunta profesorii pe plan local, ca de exemplu banii pe care trebuie sa ii primeasca pentru naveta.

Duminica, la Palatul Victoria s-a desfasurat o videoconferinta cu prefectii in care au fost analizate motivele care justifica adoptarea unor masuri de austeritate si, in acelasi timp, si a unor masuri de relansare economica si de sustinere a mediului de afaceri, care vor fi promovate de guvern in perioada urmatoare.

Sursa: Guvernul Romaniei – Biroul de presa



Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Primul-ministru Emil Boc a adresat un apel profesorilor: Puneti pe primul loc interesele elevilor !":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016