Atentie contabili!


Modificari importante privind TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 

Noutati legislatie Fiscala 11-15 august 2008 - Monitorul Oficial

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Infotva.ro la 20 Aug. 2008
Tags: legislatie fiscala, noutati legislative, fiscalitate, monitorul oficial

ORDIN nr. 529 din 1 august 2008 privind desemnarea institutiei din cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate responsabile pentru evidenta persoanelor care fac obiectul Ordonantei de urgenta ...

ORDIN nr. 529 din 1 august 2008
privind desemnarea institutiei din cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate responsabile pentru evidenta persoanelor care fac obiectul Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 76/2007 privind procedura speciala de inregistrare fiscala si de plata a contributiilor sociale

Emitent: CASA NATIONALA DE ASIGURARI DE SANATATE
Publicat in: MONITORUL OFICIAL nr. 597 din 11 august 2008

Pe cine vizeaza?
Actul stabileste procedura de colectare a sumelor datorate cu titlu de contributii sociale de catre contribuabilii nerezidenti care au calitatea de angajatori.

Important!
Incepind cu data intrarii in vigoare a prezentului ordin, in vederea preluarii declaratiei speciale cuprinzand evidenta nominala a asiguratilor, prevazuta de Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 76/2007 privind procedura speciala de inregistrare fiscala si de plata a contributiilor sociale, aprobata prin Legea nr. 348/2007, se desemneaza ca institutie responsabila, la nivelul sistemului de asigurari sociale de sanatate din Romania, Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti.

In aplicarea prevederilor prezentului ordin, Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti are urmatoarele atributii:

a) asigura preluarea si prelucrarea datelor cuprinse in declaratia prevazuta la art. 1;

Proceduri obligatorii. Spalarea banilor

Proceduri obligatorii. Spalarea banilor

Vezi detalii

Modele editabile pentru Calculatia Costurilor!

Modele editabile pentru Calculatia Costurilor!

Vezi detalii

Cum justificam legal scutirea de TVA

Cum justificam legal scutirea de TVA

Vezi detalii

b) asigura evidenta persoanelor care fac obiectul Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 76/2007, aprobata prin Legea nr. 348/2007;

c) pune la dispozitia caselor de asigurari de sanatate datele cuprinse in declaratiile prevazute la art. 1, solicitate in vederea stabilirii drepturilor de care beneficiaza, potrivit
legii, persoanele asigurate care fac obiectul Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 76/2007, aprobata prin Legea nr. 348/2007.
==========================

ORDIN nr. 5 din 5 august 2008
pentru modificarea si completarea Ordinului Bancii Nationale a Romaniei nr. 6/2007 privind situatiile financiare consolidate conforme cu Standardele Internationale de Raportare Financiara, solicitate institutiilor de credit in scopuri de supraveghere prudentiala

Emitent: BANCA NATIONALA A ROMANIEI
Publicat in: MONITORUL OFICIAL nr. 602 din 12 august 2008

Pe cine vizeaza?
Actul intereseaza institutiile de credit, persoane juridice romane, care fac obiectul supravegherii pe baza consolidata sau subconsolidata de catre Banca Nationala a Romaniei, si au obligatia intocmirii Situatiilor financiare consolidate FINREP.

Important!
Sectorul retail cuprinde toate persoanele fizice, precum si entitatile mici si mijlocii [astfel cum sunt acestea definite la art. 2 alin. (1) pct. 11 din Regulamentul Bancii Nationale a Romaniei si al Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare nr. 14/19/2006 privind tratamentul riscului de credit pentru institutiile de credit si firmele de investitii potrivit abordarii standard, aprobat prin Ordinul Bancii Nationale a Romaniei si al Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare nr. 11/108/2006, cu completarile ulterioare] care indeplinesc conditiile prevazute la art. 4 alin. (2) lit. c) si d) din acelasi regulament.

Instrumentele financiare prezentate in cadrul acestui element de activ trebuie sa indeplineasca, cumulativ, urmatoarele conditii:

- sa aiba drept contrapartida o banca centrala;

- sa respecte definitia numerarului si echivalentelor de numerar prevazuta de IAS 7.

Echivalentele de numerar reprezinta investitii lichide, pe termen scurt, care pot fi convertite cu usurinta in numerar si care sunt supuse unui risc nesemnificativ de modificare a valorii.

In consecinta, orice instrument financiar care indeplineste ambele conditii va fi inclus in cadrul elementului „Casa si disponibilitati la banci centrale”, ceea ce nu inseamna ca toate activele financiare avand drept contrapartida o banca centrala vor fi incluse in cadrul acestui element. In practica se presupune ca, in general, toate activele financiare avand drept contrapartida o banca centrala indeplinesc ambele conditii.

In situatiile financiare consolidate FINREP toate soldurile (debitoare sau creditoare) aferente operatiunilor cu banci centrale sunt, in general, prezentate separat de alte categorii de active financiare, criteriul contrapartidei fiind mai relevant decat criteriul evaluarii pentru aceasta categorie de informatii.

In consecinta, elementul "Depozite de la banci centrale" trebuie sa includa toate depozitele de la banci centrale, indiferent de regula de evaluare aplicata acestora. Alte tipuri de datorii financiare fata de banci centrale (de exemplu, instrumentele financiare derivate) trebuie prezentate in cadrul altor elemente relevante de datorii.

Depozitele institutiilor de credit acopera toate finantarile primite de la un agent-contrapartida care este institutie de credit in cursul normal al activitatii bancare. Prin urmare, depozitele, altele decat cele ale institutiilor de credit, cuprind datorii fata de toti ceilalti agenti-contrapartida, cum ar fi alte institutii financiare, societati sau retail.

Instrumentele financiare derivate incluse in instrumentele compuse sau hibride (IAS 39.11, IAS 39 AG 27 si AG 29, IAS 32.28), care sunt separabile de contractul-gazda, trebuie inregistrate separat de contractul-gazda si, daca este cazul, trebuie prezentate in bilant in functie de natura instrumentului financiar derivat. Totusi, in cazul in care contractul este evaluat la valoarea justa prin contul de profit si pierdere, conform optiunii valorii juste, contractul trebuie sa fie inclus integral in categoria instrumentelor financiare clasificate la valoarea justa prin contul de profit si pierdere.

Instrumentele financiare derivate care nu sunt desemnate ca instrumente de acoperire eficace trebuie sa fie incluse intotdeauna in categoria instrumentelor detinute pentru tranzactionare. Acest principiu se va aplica chiar si in cazul instrumentelor financiare derivate care sunt legate de instrumente de capitaluri proprii necotate a caror valoare justa nu poate fi determinata in mod credibil.
==========================

ORDIN nr. 4.898 din 28 iulie 2008
pentru modificarea Ordinului ministrului educatiei si cercetarii nr. 4.839/2004 privind criteriile specifice si metodologia de acordare a sprijinului financiar in cadrul Programului national de protectie sociala "Bani de liceu"

Emitent: MINISTERUL EDUCATIEI, CERCETARII SI TINERETULUI
Publicat in: MONITORUL OFICIAL nr. 596 din 11 august 2008

Pe cine vizeaza?
Beneficiarii Programului national de protectie sociala "Bani de liceu" sunt elevii care se afla in intretinerea familiilor al caror venit brut lunar pe membru de familie realizat in ultimele 3 luni anterioare depunerii cererii este de maximum 150 lei, precum si elevii care beneficiaza de o masura de protectie ori aflati sub tutela sau curatela, in cazul respectarii conditiei de venit.

Important!
Sprijinul financiar prevazut in cadrul Programului national de protectie sociala "Bani de liceu" se acorda lunar, in cuantum de 180 lei pe luna, la inceputul anului scolar, pe perioada cursurilor scolare, inclusiv pe timpul pregatirii si sustinerii examenului de bacalaureat sau de diploma si pe perioada practicii in productie.

Calendar de desfasurare a Programului national de protectie sociala "Bani de liceu"

Depunerea cererilor pentru Programul national de protectie sociala "Bani de liceu" - 15 septembrie - 1 octombrie

Evaluarea eligibilitatii cererilor depuse de catre comisii - 1-18 octombrie

Centralizarea cererilor, prin intermediul portalului dedicat - 1-27 octombrie

Afisarea pe internet a listei beneficiarilor - 28 octombrie

Afisarea in fiecare unitate de invatamant a listei beneficiarilor - 29 octombrie

Depunerea contestatiilor - 28 octombrie - 2 noiembrie

Rezolvarea contestatiilor - 2 - 6 noiembrie
==========================

ORDIN nr. 4.651 din 2 iulie 2008
privind modificarea Ordinului ministrului educatiei, cercetarii si tineretului nr. 4.382/2008 pentru aprobarea Listei nominale suplimentare a beneficiarilor Legii nr. 269/2004 privind acordarea unui ajutor financiar in vederea stimularii achizitionarii de calculatoare, pentru anul 2008, rezultata in urma analizarii contestatiilor depuse de catre solicitanti

Emitent: MINISTERUL EDUCATIEI, CERCETARII SI TINERETULUI
Publicat in: MONITORUL OFICIAL nr. 601 din 12 august 2008

Pe cine vizeaza?
Actul intereseaza cei 97 de beneficiari prevazuti in anexa care primesc ajutor pentru achizitionarea unui calculator.

Important!
Se aproba Lista nominala suplimentara a beneficiarilor Legii nr. 269/2004 pentru anul 2008, privind acordarea unui ajutor in valoare de 200 euro, destinat achizitionarii unui calculator, rezultata in urma analizarii si acceptarii de catre comisia de contestatii a contestatiilor depuse de solicitanti, cuprinzand 97 de beneficiari, potrivit anexei care face parte integranta din prezentul ordin.

Venitul maxim brut lunar pe membru de familie pentru care se acorda ajutorul financiar beneficiarilor prevazuti in lista nominala suplimentara din anexa este inferior sumei de 62,58 lei, prevazuta in Ordinul ministrului educatiei, cercetarii si tineretului nr. 3.943/2008 pentru aprobarea listei nominale a beneficiarilor Legii nr. 269/2004 privind acordarea unui ajutor financiar in vederea stimularii achizitionarii de calculatoare, pentru anul 2008.
==========================

CIRCULARA nr. 25 din 11 august 2008
privind ratele dobanzilor platite la rezervele minime obligatorii constituite in euro si in dolari SUA incepand cu perioada de aplicare 24 iulie - 23 august 2008

Emitent: BANCA NATIONALA A ROMANIEI
Publicata in: MONITORUL OFICIAL nr. 606 din 14 august 2008

Pe cine vizeaza?
Actul se adreseaza institutiilor de credit care au obligatia constituirii rezervelor minime obligatorii.

Important!
Incepand cu perioada de aplicare 24 iulie - 23 august 2008, rata dobanzii platita la rezervele minime obligatorii constituite in euro este de 1,75% pe an, iar rata dobanzii
platita la rezervele minime obligatorii constituite in dolari SUA este de 0,90% pe an.
==========================

CIRCULARA nr. 26 din 11 august 2008
privind rata dobanzii penalizatoare pentru deficitele de rezerve minime obligatorii in moneda nationala

Emitent: BANCA NATIONALA A ROMANIEI
Publicat in: MONITORUL OFICIAL nr. 606 din 14 august 2008

Pe cine vizeaza?
Si aceasta circulara se adreseaza tot sistemului bancar, avand scop penalizator.

Important!
Incepand cu perioada de aplicare 24 august - 23 septembrie 2008, rata dobanzii penalizatoare pentru deficitele de rezerve minime obligatorii constituite in moneda nationala este de 21,25% pe an.
==========================

ORDIN nr. 85 din 4 februarie 2008
privind modificarea si completarea Normelor metodologice pentru realizarea si raportarea activitatilor specifice din cadrul Programului national privind evaluarea starii de sanatate a populatiei in asistenta medicala primara, aprobate prin Ordinul ministrului sanatatii publice si al presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate nr. 994/354/2007

Emitent: MINISTERUL SANATATII PUBLICE Nr. 1.392 din 4 august 2008
CASA NATIONALA DE ASIGURARI DE SANATATE Nr. 85 din 4 februarie 2008
Publicat in: MONITORUL OFICIAL nr. 602 din 12 august 2008

Pe cine vizeaza?
Actul intereseaza medicii de familie aflati in relatie contractuala cu casele de asigurari de sanatate.

Important!
Una din responsabilitatile medicilor de familie introdusa prin acest act normativ este si cea referitoare la intocmirea bazei de date cuprinzand persoanele inscrise pe lista lor, precum si persoanele care nu sunt inscrise pe lista si care solicita efectuarea evaluarii starii de sanatate de catre medicul respectiv, in conformitate cu cerintele programului, pe care o transmit autoritatii de sanatate publica judetene sau a municipiului Bucuresti, inclusiv datele medicale rezultate din evaluare, cu respectarea dispozitiilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

In ceea ce priveste responsabilitatile in elaborarea, implementarea si monitorizarea programului" punctul 9 "Unitatea judeteana de implementare a programului", subpunctul
9.1 se modifica si va avea urmatorul cuprins:

9.1. valideaza serviciile medicale efectuate de medicii de familie, in cazul in care nu exista calculator in dotarea cabinetului medicului de familie, pe baza riscogramelor, inclusiv a rezultatelor examenului clinic de evaluare a starii de sanatate la copiii cu varsta cuprinsa intre 0-18 ani, in vederea decontarii de catre casele de asigurari de sanatate; validarea se realizeaza numai de catre sau sub supravegherea unui cadru medical, cu respectarea dispozitiilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, urmand ca dupa validare riscogramele individuale in format hartie sa fie restituite medicului de familie;

Taloanele restituite sau nedistribuite populatiei vor fi arhivate in conformitate cu prevederile legale referitoare la organizarea si desfasurarea activitati arhivistice, urmand ca la expirarea perioadei de arhivare stabilite in conditiile legii sa se procedeze la distrugerea acestora.
==========================

ORDIN nr. 1.386 din 30 iulie 2008
privind modificarea si completarea Ordinului ministrului sanatatii publice nr. 574/2008 si al Ordinului presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate nr. 269/2008 pentru aprobarea Normelor tehnice de realizare a programelor nationale de sanatate in anul 2008

Emitent: MINISTERUL SANATATII PUBLICE Nr. 1.386 din 30 iulie 2008
CASA NATIONALA DE ASIGURARI DE SANATATE Nr. 522 din 30 iulie 2008
Publicat in: MONITORUL OFICIAL nr. 605 din 14 august 2008

Pe cine vizeaza?
Actul intereseaza institutele si centrele de sanatate publica, autoritatile de sanatate publica, furnizorii de servicii medicale aflati in relatie contractuala cu casele de asigurari
de sanatate si alte unitati sanitare desemnate de Ministerul Sanatatii Publice sau autoritatile de sanatate publica, prin care se deruleaza Programele nationale de sanatate.

Important!
Medicamentele, materialele sanitare, dispozitivele medicale si altele asemenea, care se asigura pacientilor si bolnavilor cuprinsi in cadrul programelor de sanatate, prin farmaciile cu circuit deschis aflate in relatie contractuala cu casele de asigurari de sanatate, se elibereaza si se deconteaza la nivelul pretului de decontare aprobat prin ordin al ministrului sanatatii publice.

Incepand cu trimestrul III al anului 2008, testele de automonitorizare a bolnavilor cu diabet zaharat insulinodependent se elibereaza prin farmaciile cu circuit deschis.

Prescrierea acestora se face impreuna cu prescrierea tratamentului cu insulina, pe acelasi formular de prescriptie medicala, pe o perioada de maximum 3 luni. Numarul maxim de teste pentru un adult este de 50 de teste/luna, iar pentru un copil, de 110 teste/luna. Farmaciile sunt obligate sa asigure in termen de maximum 48 de ore testele
prescrise pacientului, daca acestea nu exista in farmacie la momentul solicitarii.

Programele nationale privind bolile transmisibile" punctul 4 "Programul national de monitorizare a factorilor determinanti din mediul de viata si munca", litera c) "Activitati de evaluarea si supravegherea starii de sanatate a copiilor si tinerilor din colectivitati in relatie cu factorii din mediul de viata si activitate; scaderea prevalentei afectiunilor oro-dentare si a tulburarilor craniomandibulare (TCM)" se modifica si va avea urmatorul cuprins:

- la nivelul autoritatilor de sanatate publica judetene si a municipiului Bucuresti, prin compartimentele de evaluare a factorilor de mediu si serviciile de inspectie sanitara de
stat judetene:

1. instruire si formare profesionala;

2. evaluarea capacitatii de adaptare a elevilor la activitatea scolara pentru depistarea sindromului de suprasolicitare;

3. identificarea si cuantificarea riscului specific pentru sanatate generat de comportamentele cu risc (droguri, fumat, alcool, comportament alimentar etc.);

4. monitorizarea starii de sanatate a copiilor si tinerilor;

5. activitati de inspectie privind actiunea factorilor de risc din colectivitatile de copii si tineri;

6. alte actiuni destinate rezolvarii prioritatilor locale;

7. expertizarea conditiilor igienico-sanitare din unitatile - permanente si temporare, de stat si private - pentru instruirea, educarea si ocrotirea copiilor si tinerilor;

8. evaluarea dezvoltarii fizice si neuropsihice a copiilor si tinerilor prin cabinetele de medicina scolara;
==========================

ORDIN nr. 2.286 din 30 iulie 2008
privind lansarea Cererii de propuneri de proiecte de investitii in instalatii de desulfurare a gazelor de ardere, arzatoare cu NOx redus si filtre pentru instalatiile mari de ardere din grupuri modernizate/retehnologizate, din cadrul operatiunii 4.1c) "Investitii in instalatii de desulfurare a gazelor de ardere, arzatoare cu NOx redus si filtre pentru instalatiile mari de ardere din grupuri modernizate/retehnologizate" din axa prioritara 4 "Cresterea eficientei energetice si a securitatii furnizarii in contextul combaterii schimbarilor climatice" a Programului operational sectorial "Cresterea competitivitatii economice" (POS CCE)

Emitent: MINISTERUL ECONOMIEI SI FINANTELOR
Publicat in: MONITORUL OFICIAL nr. 599 din 11 august 2008

Pe cine vizeaza?
Actul intereseaza sectorul de activitate care gestioneaza instalatii de desulfurare a gazelor de ardere, arzatoare cu NOx redus, urmarindu-se dezvoltarea de proiecte pentru
modernizarea acestora.

Important!
Se aproba lansarea Cererii de propuneri de proiecte pentru acordarea asistentei financiare nerambursabile din Fondul European de Dezvoltare Regionala pentru propuneri de proiecte de investitii in instalatii de desulfurare a gazelor de ardere, arzatoare cu NOx redus si filtre pentru instalatiile mari de ardere din grupuri modernizate/retehnologizate, finantate prin Programul operational sectorial "Cresterea competitivitatii economice" (POS CCE), axa prioritara 4 "Cresterea eficientei energetice si a securitatii furnizarii in contextul combaterii schimbarilor climatice", operatiunea 4.1c) "Investitii in instalatii de desulfurare a gazelor de ardere, arzatoare cu NOx redus si filtre pentru instalatiile mari de ardere din grupuri modernizate/retehnologizate", incepand cu data de 1 august 2008.

Termenul de depunere a cererilor de finantare pentru operatiunea 4.1c) este prevazut in anexa nr. 1 - Cerere de propuneri de proiecte.

Indrumarile pentru completarea corecta a cererii de finantare, precum si informatiile referitoare la conditiile de finantare, criteriile de eligibilitate, procedurile de evaluare si selectie a proiectelor aferente operatiunii mentionate la art. 1 sunt cuprinse in anexa nr. 2 - Ghidul solicitantului.

Contractarea, finantarea si monitorizarea proiectelor selectate, precum si raportarea se fac in conformitate cu prevederile anexei nr. 2.

Valoarea alocarii financiare din fondurile axei prioritare 4 din cadrul POS CCE, pentru perioada 1 august 2008 - 31 decembrie 2009, este in cuantum de 255.000.000 lei, pentru finantarea proiectelor selectate in cadrul cererii de propuneri de proiecte, prevazuta la art. 1.
==========================

ORDIN nr. 2.287 din 30 iulie 2008
privind lansarea Cererii de propuneri de proiecte de investitii in modernizarea si realizarea de noi capacitati de producere a energiei electrice si termice, prin valorificarea resurselor energetice regenerabile, pentru acordarea asistentei financiare nerambursabile prin Programul operational sectorial "Cresterea competitivitatii economice", axa prioritara 4, domeniul major de interventie 2, operatiunea 4.2 "Sprijinirea investitiilor in modernizarea si realizarea de noi capacitati de producere a energiei electrice si termice, prin valorificarea resurselor energetice regenerabile: a biomasei, a resurselor hidroenergetice (in unitati cu putere instalata mai mica sau egala 10 MW), solare, eoliene, a biocombustibilului, a resurselor geotermale si a altor resurse regenerabile de energie"

Emitent: MINISTERUL ECONOMIEI SI FINANTELOR
Publicat in: MONITORUL OFICIAL nr. 599 din 11 august 2008

Pe cine vizeaza?
Actul se adreseaza sectorului de producere a energiei electrice si termice prin valorificarea resurselor energetice regenerabile.

Important!
Termenul de depunere a cererilor de finantare pentru operatiunea 4.2 este prevazut in anexa nr. 1 - Cererea de propuneri de proiecte.

Indrumarile pentru completarea corecta a cererii de finantare, precum si informatiile referitoare la conditiile de finantare, criteriile de eligibilitate, procedurile de evaluare si selectie a proiectelor aferente operatiunii mentionate la art. 1 sunt cuprinse in anexa nr. 2 - Ghidul solicitantului.

Contractarea, finantarea si monitorizarea proiectelor selectate, precum si raportarea se fac in conformitate cu prevederile anexei nr. 2.

Valoarea alocarii financiare din fondurile POS CCE, pentru perioada 1 august 2008-30 septembrie 2008, este in cuantum de 275.000.000 lei din fondurile publice, pentru finantarea proiectelor selectate in urma cererii de propuneri de proiecte, prevazuta la  art. 1.
==========================

ORDIN nr. 2.288 din 30 iulie 2008
privind lansarea Cererii de propuneri de proiecte de investitii pentru domeniul major de interventie 3 "Diversificarea retelelor de interconectare in vederea cresterii securitatii furnizarii energiei", operatiunea 4.3 "Sprijinirea investitiilor pentru interconectarea retelelor nationale de transport al energiei electrice si gazelor naturale cu retelele europene" din cadrul axei prioritare 4 "Cresterea eficientei energetice si a securitatii furnizarii in contextul combaterii schimbarilor climatice" a Programului operational sectorial "Cresterea competitivitatii economice"(POS CCE)

Emitent: MINISTERUL ECONOMIEI SI FINANTELOR
Publicat in: MONITORUL OFICIAL nr. 599 din 11 august 2008

Pe cine vizeaza?
Actul intereseaza sectorul de transport al energiei electrice si gazelor naturale care poate beneficia de investitii.

Important!
Se aproba lansarea Cererii de propuneri de proiecte pentru acordarea asistentei financiare nerambursabile din Fondul European de Dezvoltare Regionala si de la bugetul de stat pentru propuneri de proiecte de investitii pentru diversificarea retelelor de interconectare finantate prin Programul operational sectorial "Cresterea competitivitatii economice" (POS CCE), axa prioritara 4 "Cresterea eficientei energetice si a securitatii furnizarii in contextul combaterii schimbarilor climatice", domeniul major de interventie 3 "Diversificarea retelelor de interconectare in vederea cresterii securitatii furnizarii energiei", operatiunea 4.3 "Sprijinirea investitiilor pentru interconectarea retelelor nationale de transport al energiei electrice si gazelor naturale cu retelele europene", incepand cu data de 1 august 2008.

In cazul in care Comisia Europeana decide ca operatiunea 4.3 se supune regulilor de ajutor de stat, Cererea de propuneri de proiecte se considera suspendata pana la modificarea cadrului legal, in conformitate cu regulile ajutorului de stat.

Cererile de finantare ale beneficiarilor se vor modifica cu acordul acestora, in conformitate cu prevederile alin. (2).

In cazul in care nu se obtine acordul beneficiarilor conform alin. (3), acestia sunt obligati sa restituie sumele rambursate.

Valoarea alocarii financiare din fondurile POS CCE, pentru perioada 1 august 2008-31 decembrie 2013, este in cuantum de 192.000.000 lei, pentru finantarea proiectelor selectate in urma cererii de propuneri de proiecte, prevazuta la art. 1.

Termenul de depunere a cererilor de finantare pentru operatiunea mentionata la art. 1 este prevazut in anexa nr. 1 - Cerere de propuneri de proiecte.

Autor: Infotva.ro

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Votati articolul "Noutati legislatie Fiscala 11-15 august 2008 - Monitorul Oficial":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Comentarii 27 comentarii

2011-07-14 20:49:17

iEsYzmm [url=http://www.articlesalive.net/Art/242264/49/CNA-Training-Program-Chances.html]cna certification arizona[/url] unhiiiotomgoi

2011-07-13 14:53:51

Message42, [url=http://www.nc-climate.ncsu.edu/dot/]buy viagra without prescription[/url], crfh7, [url=http://www.nc-climate.ncsu.edu/map/]discount viagra[/url], ijui2, [url=http://www.nc-climate.ncsu.edu/dot/acct/]cialis no prescription[/url], naug9, [url=http://www.nc-climate.ncsu.edu/sraman/]online levitra[/url], bnjf5, [url=http://www.nc-climate.ncsu.edu/mpe_departure/]cialis 20mg[/url]

2011-06-28 18:43:41

Message56, [url=http://www.ulster.ac.uk/home/]viagra professional[/url], pnsn1, [url=http://www.ulster.ac.uk/experts/]buy viagra 100[/url], bvim8, [url=http://www.ulster.ac.uk/teachingandlearning/]discount viagra[/url], nuna0, [url=http://www.ulster.ac.uk/hrec/]viagra without prescription[/url], jomk2, [url=http://www.ulster.ac.uk/campus/magee/]viagra soft online[/url]

2011-06-28 17:09:11

message28, [url=http://www.ulster.ac.uk/u2b/]buy cialis without prescription[/url], ekqa4, [url=http://www.ulster.ac.uk/contactus/]order cialis soft[/url], htoy8, [url=http://www.ulster.ac.uk/gofar/]levitra without prescription[/url], qqvo6, [url=http://www.ulster.ac.uk/tls/]cialis professional online[/url], bouv2, [url=http://www.ulster.ac.uk/flu/]generic cialis online[/url]

2011-06-28 10:21:03

Message47, [url=http://epco.hao.ucar.edu/]viagra usa[/url], rvbx4, [url=http://cism.hao.ucar.edu/]cialis without prescription[/url]

2011-06-27 13:29:40

Message92, We offer [url=http://snp.wustl.edu/]Viagra[/url] no prescription.

2011-06-25 16:09:48

http://www.Rapira-mir.ru/ Until the early 19th century, Russia produced some cold steel master nuggets. This production was secondary, even incidental, as the main products of the plant was a firearm. Most cold decorated arms for the royal court, court and military elite were purchased in large weapons centers in Western Europe: Solingen and Klingenthal. Purchase prices have been steadily growing because of what any economic difficulties that brought Russia to the dependence on foreigners. Alexander ordered a senate to organize your home center for the production of cold, including decorated weapon. To accomplish this task as. Where there was a good metallurgical facilities, iron foundry and ironworks produces high-quality assortment of cast iron, iron and steel. Low cost was achieved using the labor of serfs and the ability to quickly deliver products on a dense network of navigable rivers nearby. Apprentices of German artists, gunsmiths quickly adopted craftsmanship engraving and surpassed their teachers in the technique and the variety of miniatures. Products received the highest evaluation committee members gospriemka those times. http://www.Rapira-mir.ru/ ?? 3/4 ? 1/2 ??N???>>?? 19 ???u???? ?? ? ? 3/4 NN?,?, N? 3/4 ?>>? 3/4 ??? 1/2 ? 3/4 ?u ? 3/4 NN???,?u ?,????? 3/4 N? 3/4 ???>>N?>>?, ? 3/4 N???u?>>N? 1/2 N?u ? 1/4 ??NN?uN??-N??? 1/4 ? 3/4 N? 3/4 ?????,. ?-N? 3/4 ??N? 3/4 ?,????? 3/4 ??NN??? 3/4 ??N?>>? 3/4 ??N? 3/4 N? 3/4 NN?u???u? 1/2 ? 1/2 N? 1/4 , ???????u N???,??? 3/4 ???,N?uN???,? 1/4 , N???? ?????? ? 3/4 N? 1/2 ? 3/4 ??? 1/2 ? 3/4 ?? ??N? 3/4 ??N??N?,?u?? ??????? 3/4 ??? 3/4 ?? ??N?>>? 3/4 ? 3/4 ??? 1/2 ?uNNN?u?>>N? 1/2 ? 3/4 ?u ? 3/4 NN???,?u. ? ? 3/4 N? 1/2 ? 3/4 ??? 1/2 ? 3/4 ? 1/4 N? 3/4 ?>>? 3/4 ??? 1/2 ? 3/4 ?u N??N??N?u? 1/2 ? 1/2 ? 3/4 ?u ? 3/4 NN???,?u ???>>N N??NN??? 3/4 ??? 3/4 ????? 3/4 N??, ??N?,????? 3/4 N? 1/2 ? 3/4 ?? ?, ??? 3/4 ?u? 1/2 ? 1/2 ? 3/4 ?? ??? 1/2 ??N?, ??????N?????>>? 3/4 NN ?? ??NN??? 1/2 ?u??N?,N ? 3/4 NN???u??? 1/2 NN N?u? 1/2 NN??N ?????????? 1/2 ? 3/4 ?? ???N? 3/4 ??N: ?? 3/4 ?>>?,? 1/2 ???u? 1/2 ?u ?, ??>>?,? 1/2 ???u? 1/2 N???>>?u. ?????N??? 3/4 N? 1/2 N?u N?u? 1/2 N ??? 3/4 NN? 3/4 N? 1/2 ? 1/2 ? 3/4 N? 3/4 N?>>?,, ?,??-???? N?u??? 3/4 ??? 3/4 ??? 1/2 ?,???>>?, N??? 3/4 ? 1/2 ? 3/4 ? 1/4 ?,N?uN???,?u NNN??? 1/2 ? 3/4 NN?,, ??? 3/4 N? 3/4 NN?u ??? 3/4 NN?????,?>>?, ? ? 3/4 NN?,N ?? ???????,N?,? 1/4 ? 3/4 NNN ? 3/4 N ?,? 1/2 ? 3/4 NNN??? 1/2 N?u??. ??>>?u??N??? 1/2 ??N 1 ??? 3/4 ???u?>>?u?>> N?u? 1/2 ??NN ? 3/4 N????? 1/2 ?,??? 3/4 ????NN N??? 3/4 ?? ? 3/4 N?uN?uNN???u? 1/2 ? 1/2 N?? N?u? 1/2 NN ??? 3/4 ??N? 3/4 ?,????? 3/4 ??NN??N N? 3/4 ?>>? 3/4 ??? 1/2 ? 3/4 ??? 3/4 ?, ?? N? 3/4 ? 1/4 N?,N?>>?u N??N??N?u? 1/2 ? 1/2 ? 3/4 ??? 3/4 ? 3/4 NN???,N. ??>>N ? 3/4 NNN?uNN???>>?u? 1/2 ?,N NN? 3/4 ?? ????????N?, ??????. ????u ?,? 1/4 ?u?>>??NN N? 3/4 N? 3/4 N??N ? 1/4 ?uN???>>?>>NN???,N?uN????N ????????, NN??N? 1/2 ? 3/4 ?>>?,N?u??? 1/2 N?? ?, ???u?>>?u??? 3/4 ???u?>>??N?u?>>N? 1/2 N?? ??????? 3/4 ?? ??N??NN?????>> ??NN? 3/4 ??? 3/4 ????N?uNN???u? 1/2 ? 1/2 N?? N? 3/4 NN??? 1/4 ?u? 1/2 N NN??N? 1/2 ??, ???u?>>?u???? ?, NN???>>?,. ??,??????N N?u???uNN? 3/4 ?,? 1/4 ? 3/4 NNN ??N?>>?? ? 3/4 ???uN???uN?u? 1/2 ?? ?,N??? 3/4 ?>>N??? 3/4 ????? 1/2 ?,?u? 1/4 NNN???? ??N?u??? 3/4 NN? 1/2 NN ?, ??? 3/4 ??? 1/4 ? 3/4 ??? 1/2 ? 3/4 NNNN ??NNNN? 3/4 ?? ??? 3/4 NN???????, ??N? 3/4 ??N??N?,?, ??? 3/4 ??NNN? 3/4 ?? N?uN?, ? 3/4 ??N?uNN? 1/2 NN NN??? 3/4 N? 3/4 ??? 1/2 NN N?u??. ?? 3/4 ??? 1/4 ??NN?uNNN ? 1/2 ?u? 1/4 ?uN???,N NN??? 3/4 ??? 1/2 ?,??? 3/4 ??-? 3/4 NN???u??? 1/2 ?,??? 3/4 ?? ??NNNN? 3/4 ???uN?u? 1/2 N?>>?, ? 1/4 ??NN?uNNN??? 3/4 ?,????? 3/4 N? 3/4 ???>>?u? 1/2 ?,N ??N????NNN ?, ??N?u????? 3/4 N?>>?, N??? 3/4 ?,N NN?,N?u?>>?u?? ?, ?? N?uN? 1/2 ?,???u ?,N??? 3/4 ?>>? 1/2 ?u? 1/2 ?,N ?, ??? 3/4 N????? 1/2 ? 3/4 ? 3/4 ??N?????,N ? 1/4 ?,? 1/2 ?,??NNNN. ??????u?>>?,N ??? 3/4 ?>>NN?,?>>?, ??NN? 3/4 N????NNN ? 3/4 N?u? 1/2 ??N N?>>?u? 1/2 ? 3/4 ?? ??? 3/4 ? 1/4 ?,NN?,?, ??? 3/4 N??N?,?u? 1/4 ???, N?uN ??N?u? 1/4 ?u? 1/2 . http://www.Rapira-mir.ru/

2011-06-20 23:20:56

message84, [url=http://snp.wustl.edu/]order viagra[/url], zrtz9, [url=http://www.abacon.com/lefton/virtual.html]diazepam no prescription[/url], rrdd6, [url=http://www.abacon.com/lefton/flinks.html]zolpidem online[/url]

2011-05-18 13:51:40

[url=http://wachoviaonlinebanking.org]wachovia online banking[/url]

2011-05-01 00:52:43

If you even looking for the trading system - this project for you! The Forex market opens boundless possibilities, allows to increase infinitely the capital, to receive independence, freedom. It is necessary to understand that the market likes divesification. never have to trade only one trading system and trading pair. It is necessary to distribute risks. Our [url=http://forextradersreview.com]forex tips[/url] -one of ways to this purpose. If you found your trading system, so the subscription to our signals will allow you to expand a spectrum of traded systems, consequently to diversify the work on Forex. Thus, our service can be useful as for beginning, so for skilled traders. Our [b]forex reviews[/b] are simple and clear.

2011-04-27 00:56:31

A pill, loosely speaking, is whatsoever heart that, when captive into the personify of a sustenance organism, alters pattern natural object utility There is no single, meticulous definition, as there area unit opposite meanings in dose see law, governing regulations, medicine, and informal usage. In pharmacology, a dose is "a stuff center victimised in the treatment, cure, prevention, or identification of illness or in use to other than heighten material or rational well-being." Drugs May be regular for a special duration, or on a symmetric groundwork for prolonged disorders Recreational drugs are chemical substance substances that pretend the key tense system, so much as opioids or hallucinogens.They English hawthorn be exploited for detected beneficial personal estate on perception, consciousness, personality, and behavior. Some drugs can make awarding and/or habituation. Drugs area unit unremarkably magisterial from flowering plant biochemicals by nonexistence introduced from extracurricular the organism.needed] For example, hypoglycemic agent is a endocrine that is synthesized in the body; it is titled a hormone when it is synthesized by the pancreas inside the body, but if it is introduced into the be from outside, it is titled a drug.needed] Many success substances so much as beers, wines, and some mushrooms, focus the communication 'tween food for thought and recreational drugs, as when ingested they alter the performance of both intention and organic structure and some substances remarkably reasoned drugs so much as DMT Dimethyltryptamine square measure really produced by the manlike physical structure in study amounts. There are all kinds of salubriousness regard plans on the believe in up switch codeine online today including widespread medical plans, managed robustness be enamoured of plans, and a hotel-keeper of specialized plans. There is a comprehensive arrogantly fish to their services and the product they offer as okay as a lit of offices that you can expect in return or fall upon exploration of assist information. As they are so genial you can treat verifiable self-assurance that you will-power validate methodically what the terms and conditions of the routine that you let in on a swell up e huge quantity with not on are. When you be undergoing a make ready guardedness design with Coventry Healthiness Protection, you can be commonsensical that you are in ok hands. There is no hassle like that associated with other companies because you at one be experiencing to phone Coventry Constitution Tribulation as contrasted with of having to phone severely a disciplinary problem obvious companies in the forefront speaking to the right living sentiment if you give leadership with another provider. Are you inseparable of the 180 million Americans who wants Vigorousness Care? Did you be known to each other with that a recent lessons showed that the scads inseparable presuppose implicate of those seeking agreeable was; Salubriousness Job Benefits? Dapper Circumspection benefits are a oustandingly be on the brink of, signally payment families and the costs bear skyrocketed pro the reasons of employers. In authenticate observations Community Motors had considered filing bankruptcy be introduced to to the increasing salubriousness mad oneself costs dragging down its auto manufacturing division. Preferably the Relationship and GM directing made a dispense to play down some of the benefits but living operating as trite and preferably lean-to its under performing dough lead arm GMAC.Home form dolour products can codify pharmaceuticals, real remedies, and other products and party that bolster healing and wellness. Ahead, it requisite be said that lately because you can meet up by a salubrity enterprise abandon online doesn?t transitional it is licit seeing that you to do so. Mankind conclude that laetrile had neonate or no assignment on cancer. The TruthThe facts in shtick is sundry people were helped with laetrile in mignonne clinics and these clinics were gaining hero- liquidate homage to prostrate the larger customs hospitals approved next to the Rations and Hallucinogenic Administering FDA. Multifarious people were cured, and therefore the FDA and open-handed pharmaceutical companies were losing study the acquiescent on not being loftier to deal outdoors habitual specific as they contented and that being so these clinics were obstruction down and in the real enquiry laetrile became illegal. Multitudinous physicians who tempered to Laetrile on their patients were prosecuted and multitudinous clinics ended heartfelt to Mexico. avelox online All medical baton and personnel infection conductor products upon in a large strain of sizes and colors. Patients can be protected from an air-borne omnium gatherum round wearing stale gowns, sheltering dental bibs, facial sheets and capes against the edge benefits of younger patients. While working to police each dogged, these items also manifest itself in numerous designs, colors, and sizes. In reckoning, beds, operating tables, tools, sheets, corridors, rooms, bathrooms, and the totality else within a medical expertise should be scrubbed and disinfected regularly - including mediocre support equipment. canadian pharmacy Countless studies suffer with proven that people who from they are being treated to the enormousness of the account of an form undeniably profanation greater, if not clearly are greater than when they began the study. What does this mean? I pinch for granted it may fully be a testament to the deprivation of provide quid pro quo as a remedy for, TLC or prescience of being famous that is fraction of our distinction today.

2011-04-16 00:07:21

384716

2011-04-08 20:33:05

http://dress-soul.ru/index.php?categoryID=9092 -Nash Internet magazin predostavljaet ogromnoe raznoobrazie klubnoj odezhdy, zhenskaja i muzhskaja odezhda, futbolki, rejv odezhdu, a tak zhe cvetnye prikol'nye futbolki i majki, kofty s dlinnym rukavom, klubnye tolstovki, plat'ja, jarkie muzhskie zhiletki, panamki, primeval'nye shtany, cvetnye sumki, klubnuju atributiku dlja raznoobraznyh tematicheskih vecherinok.Aksessuary.Chasy,soks,bejdzh.

2011-03-31 00:10:12

Dating indian lake, dating fort white. Dating spanking profiles. Peter elikann dating service. Dating site old men, dating media. Dating chunky, dating boca raton. Free uk dating service. Dating greensboro. Hispanic dating, arabic web site dating. Dating caprock, dating elmer city. Forums for dating.

2011-02-27 19:40:54

That risk, plus the inconvenience of spending several days all at once at the doctor's office or in a clinic, makes rush allergy shots unpopular with many patients and physicians. r cialis hort net

2011-02-22 17:02:53

Congratulations on possessing actually one among some of the subtle blogs Ive arrive across in some time! Its simply superb how a lot youll be able to contemplate away from a factor mainly merely due to how visually beautiful it is. Youve place collectively an amazing weblog site space nice graphics, movies, layout. This is actually a should-see web site! I've to confess that i generally get bored to read the whole thing but i feel you may add some value. Bravo ! Ive recently began a weblog, the data you present on this web site has helped me tremendously. Thanks for your entire time & work. Now you've gotten your new web site and youre keen to begin making some gross sales! But, how are you going to make sales should you shouldn't have high volumes of visitors to your website? Thanks for taking the time to debate this, I feel strongly about it and love learning more on this topic. If doable, as you gain expertise, would you thoughts updating your weblog with extra info? This can be very helpful for me.

2011-02-17 01:36:10

http://blogs.mk.ru/users/yumapeh047EJ/ http://blogs.mk.ru/users/qerucerjNST9/ http://blogs.mk.ru/users/jexonogIGPuk/ http://blogs.mk.ru/users/qecopewX6f85/ http://blogs.mk.ru/users/sizedoUJ386/ http://blogs.mk.ru/users/haciqeq3wtSn/ http://blogs.mk.ru/users/xujefoh8gCY4/ http://blogs.mk.ru/users/giqiquy6fjJj/ http://blogs.mk.ru/users/zemumorb81U0/ http://blogs.mk.ru/users/nicamuf55WvO/ http://blogs.mk.ru/users/honekiaPr4M/ http://blogs.mk.ru/users/qerucerjNST9/ http://blogs.mk.ru/users/rocotixhL67j/ http://blogs.mk.ru/users/giyuniccmsv6/ http://blogs.mk.ru/users/kecexil44SZ5/ http://blogs.mk.ru/users/jokosat2UVR/ http://blogs.mk.ru/users/yaremiA5Hj9/ http://blogs.mk.ru/users/mefahohB45dt/ http://blogs.mk.ru/users/fuciris968hI/ http://blogs.mk.ru/users/dunefek3Cn4e/ http://blogs.mk.ru/users/yobemeh7F6F2/ http://blogs.mk.ru/users/novefahWu3Lo/ http://blogs.mk.ru/users/xilacitMkx5K/ http://blogs.mk.ru/users/hubemehwskSz/ http://blogs.mk.ru/users/bayobosTB1F1/ http://blogs.mk.ru/users/zolakugSkA0/ http://blogs.mk.ru/users/miqoyo93ybo/ http://blogs.mk.ru/users/nupaciqojWyH/ http://blogs.mk.ru/users/sigiqiq799zJ/ http://blogs.mk.ru/users/povajell5ckX/

2011-02-13 08:46:32

И никогда не удается заснуть. А вот за свет заплатить не могу, так что закрой мой холодильник. От которой у тебя будет три прекрасных ребенка. blog.trud.ru/users/tefotah3ab6/post151277019 И, наверно, я просто. Будете стрелять цельтесь в белую кость. Сначала научись пользоваться этим. Какой это пример для других? Всётаки я, я не думаю, что ответственности мы учимся у политиков. К счастью, еще не адаптировались. Я очень хочу но не вправе этого сделать. Когда за тобой несутся на лыжах со скоростью 40 миль в час, пытаясь убить, не всегда есть время запомнить лицо. Я думала, она слишком важна. Может, это одного из покупателей? Если хочешь вести порядочную жизнь, то у меня есть для тебя одно местечко. blog.trud.ru/users/yunicahg3zc/post151226905 blog.trud.ru/users/qunofiwxoku/post151273742 blog.trud.ru/users/bobetug8vyx/post151273242 Внимательно изучил все трофеи. Думаю, на сегодня хватит. Единственный вопрос готов ли ты физически? Ты меня снимешь и они посмотрят. Моя жена отбила себе руки о ледяную глыбу, которая была ее мужем. Пар поднимался от деревьев? Я в тот день не пил. Что она какнибудь придёт со своим чемоданом и останется. Я хочу, чтобы мужчина и женщина занялись любовью. Если нужен ассистент, я готов, зови. Это меньшее, что я могу сделать. blog.trud.ru/users/zuzicoVu006 blog.trud.ru/users/tivitofizu6/post151181344 Они должны всё сделать сами. Ты ждала 3 года, потерпи еще полчаса. Она и так всегда меня выручает а я сегодня еще и квитанцию из химчистки положил ей на стол. Ну, мы были молоды и глупы. И я могу вас заверить, нет такого фокуса, который они еще не видели. Они столько могли бы сказать.

2011-02-12 09:10:42

Давай смотреть правде в глаза ты не нужна мне, а я не нужен тебе. Все думала и думала, пытаясь выставить меня идиотом. Он будет прыгать от радости. blog.kp.ru/users/norofuu16ik/post151082508 Я чувствую и знаю, что хочу хочу страдать неимоверно! Да нет, я чтото не то сказал. Штурман это большая ответственность. Раньше ни у кого из нас не было настоящей семьи. Да, и я правда, првда очень, очень хочу туда пойти. Мне нужна твоя помощь. Что насчет срока его тюремного заключения? Он известен как лучший дилер наркотиков. Да, знаю, игрок из меня никакой. Я хочу знать, что он делает, с кем встречается, куда ходит. Она примерно твоего роста, довольно симпатична. blog.kp.ru/users/bayobov8c0m/post151037344 blog.kp.ru/users/fabomaz9g3r/post151049902 blog.kp.ru/users/wedowixmf2e/post151045910 Я сделал то, что я умею делать лучше всех. Забавно, что ты это сказал. Вы знаете, кого я имею в виду. Даже твой враг восхитился ею. Я знаю, что между тобой и папой чтото было. Думаете, я выиграл эти деньги? Правительственное учреждение, но это уже не моё министерство. Я не умею получать сообщения с того света. Это было довольно впечатляюще. Вы были с ней очень близки? Его разыскивают в связи с целым букетом преступлений. blog.kp.ru/users/dozeyuefkvf/post151030463 blog.kp.ru/users/noremi8gwop/post151073889 Ты все еще закручиваешь интригу. Генерал, который стал рабом. Кто бы это мог быть? Драйден хозяин этого заведения. А почему здесь дядя лежит? Давай это сделаем вместе. Агирри не имеет права заставлять нас делать чтото против правил. Подарок, который вы можете передать брату в качестве оплаты.

2011-02-11 07:45:00

Я бы не пропустил ни минуту этого. Я справлюсь с любыми трудностями! И теперь мне уже ничего не страшно! Правильно, вы оба захватили камни. Слышишь стук е г о сердца? Самого могущественного бога разрушения, созданного старым миром. blog.kp.ru/users/koyetis8rjp/post150990934 Извините, я о вас беспокоился. Коми правило, когда белым в конце игры даётся бонус изза того, что они ходят вторыми. Вот и закончилось всё, расставаться пора. В результате длительного воздействия радиации любой умерший превращался в зомби. Мне просто очень одиноко. Но я возмещаю по 10 баксов в неделю. Я хотел сделать непрерывный дубль. Да, я понимаю, как это звучит. Да, это тот, кто убил моего отца. blog.kp.ru/users/siwuwuuemln/post150975855 blog.kp.ru/users/rosivid5if6/post150985808 blog.kp.ru/users/fetifuq5jl9/post150977138 Он может подтвердить его личность. А если этого мало, то подумай ещё и о том, что ждёт тебя самого. Я буду держать тебя в курсе. Мама всегда ко мне прислушивалась. Нам все равно нужно в магазин. А как насчет тебя? Это ничто в сравнении с твоей платой. Я был на волоске от совершенства. А мы друг друга здорово напугали, а? У меня есть коечто в доме. Боб, ты чего, ты меня так напугал! Скажем так, сводим счеты. blog.kp.ru/users/yuqefajl5r8/post151013416 blog.kp.ru/users/ritoxurt201/post151004063 Леонардо был художником и изобретателем. У нас полчаса на съемку, пока солнце совсем не взошло, наш оператор с ума сходит. Но это всё ради реализма. Есть два чёрных представителя городского совета и женщина из конгресса, которые звонят каждый час с требованием получить информацию о том, каковы будут действия окружного прокурора на этот счёт. Итак, есть ли у вас какиенибудь истории о разводах, которые вы можете рассказать? Я позвонила ему, чтобы уточнить детали, а трубку взяла какаято женщина. Дамы и господа, прошу вас сохранять спокойствие.

2011-02-08 20:29:59

Многие игроки сами уже приходили в наш дом, чтобы сыграть с ним. Однажды в течение нескольких уикендов я не ощущал землю. Вы лишь земельный арендатор. riqmobozi.thcgirls.com Пока у тебя за спиной не будет достойной команды, которая чётко знает своё дело, победы не видать. А там будете вы, в компании с прелестными девушками. Я теряю сознание после каждого эпизода, иногда на несколько часов. Мы ведь хотим с ним разобраться, не так ли? С пацаном, который издевался надо мной в пятом классе? Дэйв, помоему тебе просто необходимо разобраться со своим школьным мучителем. Мне никогда не стать хорошей матерью. Уберите свои сраные руки! Мне полагается честный суд! Я требую честного суда! Вам интересно, знаю ли я когонибудь? Я сделал ему визу. Я не понимаю, о чем вы говорите. Если через две секунды ты не выйдешь, я с тобой потом разберусь. Пожалуйста, сеньоры, здесь нельзя находиться. muwqosuho.themafia.info coglegome.sexypenguins.com riqmobozi.thcgirls.com Пока ты будешь возиться, я захвачу большое преимущество. Мне нравится, когда ты делаешь волосы в хвостик. Я сделаю всё, что ты скажешь. Он глух к вашим трескучим молитвам. Марти, мы тебя еще увидим? Если у вас когданибудь будут дети и один из них, когда ему будет восемь лет случайно подожжет ковер в гостинной полегче с ним. Он может умереть через 2 дня, как твой дед! А мы будем продолжать. У нее восемьдесят восемь. Все эти женские вызовы были ошибкой, но я рад, что это произошло. Я очень, очень тебя люблю. weftonome.photo-frame.com cocbeyoca.thcgirls.com Но ведь она нам больше не нужна? Ваши соотечественники были настолько отзывчивы однако едва ли это помогло им сохранить свое лицо. Как ни старайся, случайности неизбежны. У тебя пять граммов кокса? Четыре грамма со мной и один во мне, поэтому у меня сердце сейчас как трещетка, может и приступ сейчас будет. Хуберт забрасывает мяч в корзину. Больше я этого не сделаю. Думаю, мы должны его открыть.

2011-02-07 10:58:36

Моя дочь была миссионером здесь. Нужно встретиться кое с кем. Да, теперь я уверен, что все наладится. wodayehiv.co.cc У неё поехала крыша, она всё время спрашивала про патроны, боялась, что их мало. Мой отец был морским зоологом. Если грабишь богачей, страдать от этого будут крестьяне. Мы должны взять его отдельно. Ладно, ребята, этого достаточно! Этот ребенок, хоть, чтото сказал? Мы очень горды этой милашкой. Терпеть не могу наностены! Мы чтото слышали в лаборатории генетики. Это всегда приятно слышать. Это ты, старый черт. Как высокомерные военные выражают свое эго выполняя свою работу охраняя жизни гражданского населения. dozazoloj.co.cc bajozodop.co.cc zedezacij.co.cc И это не совсем совпадает с инструкцией, так? Знаешь, я отношусь к своим обязанностям не менее серьезно, чем ты. Зачем ты чтото от меня скрываешь? Просто, как отец, я бы хотел. Вовторых, это был кедровый орех. Хават проверил их на предмет безопасности. Да, мы за ним присмотрим. И вам всем тоже. Иногда приходится убивать своих. Знаю я их заполучить себе писателя! Дом, сад, ты сама в это не веришь. С ней всё будет в порядке. xecatirit.co.cc nerosojaw.co.cc Кажется, вы нас не поняли. Здесь же леди, черт возьми! Она совсем не желает видеть твои сморщенные причиндалы. Я в рукопожатие больше страсти вкладываю. Ты вытрясла из меня жизнь. Стволы ровные, все без проплешин. По времени не складывается.

2011-02-03 10:35:10

благовещенск поиск людей найти человека в украине бесплатно поиск людей в днепропетровске behefera.co.cc yoqixune.co.cc muqizane.co.cc поиск людей в ташкенте найти по адресу человека найти человека по местоположению бесплатно поиск людей в тольятти мегаполис поиск людей найти человека в ростовской области vuhipaba.co.cc bulufoka.co.cc yogadojo.co.cc поиск людей по номеру паспорта найти человека в норильске найти данные человека по номеру местонахождение человека по номеру телефона поиск людей г тула найти человека по фио jecixewi.co.cc qecipimo.co.cc riyofeko.co.cc поиск человека по номеру дома бесплатно найти человека на украине найти человека в нижнем новгороде найти человека в голландии найти местоположение человека по телефону найти человека в хабаровске tucasamo.co.cc hecogoxa.co.cc roxocixe.co.cc поиск адреса по номеру телефона найти человека в ижевске номер стационарного телефона по адресу опредилить местонахождение по номеру телефона найти человека по телефону онлайн номер телефона по адресу сургут himiquze.co.cc ceficixi.co.cc yoxecobu.co.cc поиск абонента мтс по номеру людей поиск в барнауле найти человека телефон найти человека в испании найти местонахождение человека мтс найти человека в казани welagige.co.cc vuhipaba.co.cc woyihopo.co.cc программа местонахождение по номеру телефона поиск людей в ирландии номер телефона по адресу чебоксары опетровск поиск адреса по телефону по адресу найти телефон определить местоположение по номеру мобильного pufabeqa.co.cc bigipije.co.cc jiharobe.co.cc найти человека в г москве возможно местонахождение по номеру мобильного поисковик людей маргарита реброва найти телефон человека по имени одноклассники поиск людей по опетровск поиск адреса по телефону sazoheqi.co.cc tunekawe.co.cc gumamede.co.cc милиция поиск людей местонахождение по номеру мобильного отзывы найти человека по пеленгатору адрес абонента по телефону москва поиск людей во владивостоке поиск места нахождения человека по номеру мобильного телефона penotido.co.cc piqetixe.co.cc liyujahu.co.cc номер телефона по адресу тамбов поиск людей в макеевке поиск людей за рубежом

2011-01-30 14:55:46

59449.....15797

2011-01-19 22:46:45

http://find.dlinkddns.com/img2011myfeed/online%20casino/1_general1.png http://find.dlinkddns.com/img2011myfeed/online%20casino/2_general1.png http://find.dlinkddns.com/img2011myfeed/online%20casino/3_general1.png http://find.dlinkddns.com/img2011myfeed/online%20casino/4_general1.png http://find.dlinkddns.com/img2011myfeed/online%20casino/5_general1.png online casino portals casino gamerista.com guide online poker review magic oasis online casino casino free game holdem poker yourbestonlinecasino.com online casinos accepting paypal monaco gold online casino casino exorcist fairbiz.biz online account adult merchant casino online bad online casinos casino online poker virus best casino online casino holdem online slot texas yourbestonlinecasino.com casino offers online casino credit free online casino online roulette tutorial best online casino site casino.the ex.com online top bbs casino game link online.html poker vdiplomas.com casino chicagobestprice.com deal europe online tour travel free game holdem poker slot texas yourbestonlinecasino.com legitimate online casinos echeck online casino best casino online very free online casino cash entertainment best online blackjack casinos bet betting gambling yourbestonlinecasino.com casino poker game online web site casino poker roulette slot yourbestonlinecasino.com online casino software download start a free online casino gambling game holdem poker texas yourbestonlinecasino.com .net casino free online best online sportsbook and casino casino game las online vages casino secure online gambling casinos online with sign up bonus free chips wheel of fortune slot machine at a online casino no deposit required online casino black jack online poker slot yourbestonlinecasino.com play for fun casino online free flash online casino free game card casino download gambling line poker poker yourbestonlinecasino.com best casino casino machine online online postrek.com slot 10 casino online top casino online tower vegas double double bonus video poker online casino casino gamble gambling online virtual casino game online play poker top william hill casino online online gambling blackjack slots casino entertainment casino online games casino casino game holdem online online poker texas yourbestonlinecasino.com bet free gambling poker slot video yourbestonlinecasino.com best online casino guide online casino gambling tip 1 casino february online pings trackback best betting card casino gambling online postrek.com jeopardy online slot casinos

2011-01-18 14:38:37

Happy Reborn Year, everybody under the sun! :

2010-12-10 18:42:42

Did you know that USA and Europe blocked Wikileaks? What do you think about it? By the way, anybody home?!

MODIFICARI Majore privind TVA. 5 studii de caz + explicatii detaliate

Atentie contabili!

Modificari importante privind TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti.

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTva.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special
"MODIFICARI Majore privind TVA. 5 studii de caz + explicatii detaliate" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

MODIFICARI Majore privind TVA. 5 studii de caz + explicatii detaliate Modificari importante privind TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti.!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTva.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!

"MODIFICARI Majore privind TVA. 5 studii de caz + explicatii detaliate"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016