Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Violeta Alexandru: Verificam primele plati Somaj tehnic si ii sanctionam pe cei care au incercat sa obtina plati duble

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 11 Mai. 2020 Exclusiv
Tags: somaj tehnic, sanctiuni

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a informat printr-o postare pe platforma Facebook ca vor incepe verificarile pentru primele plati Somaj Tehnic si ca se vor aplica masuri de sanctionare pentru cei care au incercat sa obtina plati duble.

„Pregatiti pentru primele plati Somaj tehnic aferente lunii aprilie. Suntem pegatiti si pentru aplicarea primelor masuri de sanctionare a celor care au incercat sa obtina plati duble. Inclusiv de sesizare a organelor de cercetare. Poate nu s-a inteles mesajul meu si il repet: se verifica toate cererile iar cei care isi imagineaza ca pot trisa depunand aceleasi cereri la mai multe AJOFMuri sau AJPISuri din diferite judete se insala daca se bazeaza pe faptul ca nu verificam”, a precizat ministrul.
 
Mai mult decat atat, Alexandru a subliniat ca are un respect enorm pentru banii publici, iar folosirea oricarui ban in plus este considerata o fapta grava: „Am un respect enorm pentru banii publici, sunt banii celor care muncesc in aceasta tara.
 
Cand vorbesc despre solidaritate si responsabilitate in aceasta perioada, ma refer la fiecare dintre noi. Orice ban in plus necuvenit, cu atat mai mult cu cat vorbim despre bani publici, este in sine o fapta foarte grava. Implicit inseamna faptul ca ii iei altui om, un om cinstit care o duce greu in aceasta perioada, sansa de a mentine lucrurile pe linia de plutire pana la reluarea activitatii.” 
 
 
De asemenea, Ministrul Muncii considera ca „Romania dupa pandemie isi revine prin oameni care au simtul corectitudinii si al respectului pentru problemele celor de langa ei. Intotdeauna adevarul iese la lumina. Ne ocupam si cu astfel de lucruri. As vrea sa ajutam cat mai mult in aceasta perioada. Prima forma de ajutor: sa fim corecti.”
 
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Violeta Alexandru: Verificam primele plati Somaj tehnic si ii sanctionam pe cei care au incercat sa obtina plati duble":
Rating:

Nota: 4.17 din 5 din 6 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016