Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

ATENTIONARE din partea ITM: Transmiterea registrului de evidenta a salariatilor in format electronic NU mai poate fi efectuata pentru anumite fisiere

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 23 Mai. 2019
Tags: revisal, registrul de evidenta a salariatilor, hg 905/2017

Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Arad transmite un mesaj important pentru toti contribuabilii, privind transmiterea registrului de evidenta a salariatilor in format electronic. Acesta nu va mai putea fi transmis, incepand cu data de 20 mai, decat pentru fisiere de tip .rvs generate sau validate prin versiunea 6.0.6 a aplicatiei Revisal.

“Angajatorii care in prezent utilizeaza versiunea 5.0.8 a aplicatiei, in mod obligatoriu, isi vor instala mai intai versiunea 6.0.5 dupa care vor putea instala versiunea 6.0.6. Pentru actualizarea aplicatiei Revisal este recomandat sa urmati instructiunile cuprinse in Ghidul de instalare si utilizare a noii versiun”, transmite ITM Arad.

De asemenea, institutia ofera sfaturi contribuabililor, pentru a preveni pierderea securitatii datelor. Acestia sunt sfatuiti ca, inainte de orice operatiune privind instalarea unei noi versiuni a aplicatiei Revisal, sa efectueze o copie de siguranta a bazei de date, accesand butonul “Salvare baza de date” din meniul „Instrumente”, pentru a se asigura de pastrarea securitatii datelor.

“Reamintim cu acest prilej angajatorilor ca au obligatia de a respecta dispozitiile Hotararii Guvernului nr. 905 / 2017 privind registrul general de evidenta a salariatilor, in caz contrar fiind pasibili de sanctiuni contraventionale”, mai noteaza sursa citata.

Citeste si:
 
 
Sursa: ITM Arad
 
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "ATENTIONARE din partea ITM: Transmiterea registrului de evidenta a salariatilor in format electronic NU mai poate fi efectuata pentru anumite fisiere":
Rating:

Nota: 4.5 din 5 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016