Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Efectuarea de expertize fiscale judiciare in 2020: Conditii pentru inscrierea consultantilor fiscali (informare CCF)

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 30 Oct. 2019
Tags: consultanti fiscali, expertiza fiscala, camera consultantilor fiscali

Camera Consultantilor Fiscali anunta ca optiunea consultantilor fiscali care opteaza pentru efectarea de expertize fiscale judiciare in anul 2020 trebuie transmisa cat mai urgent. Consultantii fiscali trebuie insa sa indeplineasca o serie de conditii pentru a putea trimite Fisa de optiuni.

Anuntul a fost facut in contextual in care CCF, in colaborare cu Ministerul Justitiei – Serviciul Profesii Juridice Conexe, a elaborat Procedura (click aici) privind intocmirea, actualizarea si comunicarea de catre Camera Consultantilor Fiscali catre Ministerul Justitiei a Listei consultantilor fiscali care au optat pentru efectuarea de expertize fiscale judiciare.

Asadar, consultantii fiscali care doresc sa opteze pentru efectuarea de expertize fiscale judiciare in anul 2020, trebuie sa transmita “Fisa de optiuni”, care poate fi descarcata de pe site-ul CCF,  cat mai urgent. 

Lista va fi transmisa ulterior, pana la data de 1 Decembrie 2019, catre Ministerul Justitiei – Serviciul Profesii Juridice Conexe. 
PROCEDURA privind intocmirea, actualizarea si comunicarea catre Ministerul Justitiei – Serviciul Profesii Juridice Conexe a documentului „Lista consultantilor fiscali care au optat pentru efectuarea de expertize fiscale judiciare”.
 
Inscrierea in Lista consultantilor fiscali care au optat pentru efectuarea de expertize fiscale judiciare este conditionata de indeplinirea la zi a tuturor obligatiilor fata de Camera Consultantilor Fiscali la data optarii:
  • plata cotizatiei fixe si variabile, 
  • depunerea declaratiilor de activitate pe toti anii in cauza, 
  • efectuarea orelor de pregatire profesionala continua.
 
Fisa de optiuni se poate depune direct la sediul CCF din Sectorul 1, Bucuresti, sau se transmite prin fax la nr.021.340.40.60, sau pe adresa de email nicoleta.handarici@ccfiscali.ro.
 
 
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Efectuarea de expertize fiscale judiciare in 2020: Conditii pentru inscrierea consultantilor fiscali (informare CCF)":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016