Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Bugetul 2014: Raportorii explica disputele privind reducerile si facturile neplatite

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 17 Oct. 2013 Exclusiv
Tags: taxe si impozite, bugetul 2014, facturile neplatite, reducerea bugetului, reducerile

In ce priveste bugetul pe anul 2014, pozitiile Parlamentului vor fi abordate in plen marti, 22 octombrie. Se estimeaza ca votul Parlamentului va inversa reducerile propuse de Consiliu. Raportoarele PE pentru buget, Anne E. Jensen (ALDE, Danemarca) si Monika Hohlmeier (PPE, Germania), au vorbit despre disputele legate de reduceri, facturile neplatite si reducerea bugetului Parlamentului.



Comisia pentru bugete a votat impotriva reducerilor pe care Consiliul le-a propus pentru textul Comisiei. Reducerile afectau initiativele de crestere, refugiatii si ajutorul umanitar.

"Este greu de inteles. Chiar si in propunerea Comisiei, bugetul este cu 6% mai mic decât cel din anul anterior. Statele membre doresc reduceri cu orice pret, iar ministrii de finante cred ca trebuie sa reduca bugetul in domenii la care tine Parlamentul", a spus doamna Jensen, responsabila cu bugetul UE.

"92% din banii pentru proiecte vor acoperi facturi vechi si doar 8% vor merge catre lucruri noi. Comisarul Lewandowski a confirmat ca facturile vechi au un efect de bulgare de zapada care devine din ce in ce mai mare", a adaugat dumneaei.

Deputatii de la comisia pentru bugete au fost de acord cu reducerile reale la bugetul Parlamentului.

"Am reusit sa reducem propunerea Comisiei cu 10 milioane de euro gratie implementarii noului regulament al personalului. Bugetul pentru calatoriile eurodeputatilor a scazut cu 1,3 milioane de euro prim limitarea vizitelor delegatiilor", a spus doamna Monika Hohlmeier, responsabila cu bugetul PE.

Sursa: Parlamentul European


Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Bugetul 2014: Raportorii explica disputele privind reducerile si facturile neplatite":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016