Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Bursa de Valori Bucuresti a inregistrat cea mai mare crestere din Uniunea Europeana in primele doua luni

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Ionut Udriste la 06 Mar. 2018
Tags: bursa de valori, uniunea europeana, indice, dividende, indice bet

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat cea mai mare crestere din Uniunea Europeana (UE) in primele doua luni, mai exact de 9%.

BVB a obtinut un avans de 9%, dupa ce indicele BET, principalul indice al pietei de capital locale, a inchis luna februarie la un nivel de 8.452 de puncte, a doua cea mai mare valoare de inchidere inregistrata de BET in perioada ianuarie-februarie din 2018, scrie Agerpres.

Potrivit datelor publicate de Reuters, cifra consemnata de Bursa de la Bucuresti este cea mai mare din randul indicilor principali ai pietelor de capital din Uniunea Europeana.

In plus, valoarea medie zilnica a tranzactiilor cu actiuni a depasit 12,7 milioane de euro, iar companiile listate au avut o capitalizare-record de peste 39 de milioane de euro.

"Rezultatele financiare bune anuntate de companiile listate si dividendele semnificative au contribuit la cresterile de la inceputul acestui an. Companiile romanesti devin tot mai atractive in ochii investitorilor, iar oportunitatile oferite de piata de capital sunt privite cu tot mai mult interes de manageri si antreprenori", a declarat directorul general al Bursei de Valori Bucuresti, Adrian Tanase, citat de Agerpres.

Indicele BET-TR, care include si dividendele acordate de companiile din BET, a avansat luna trecuta tot cu 9% si a incheiat sedinta din 28 februarie la un nivel de 11.367 de puncte.
Ionut Udriste de Ionut Udriste
Editor cu experienta de 5 ani in domeniul contabil si fiscal. Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.ro.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Bursa de Valori Bucuresti a inregistrat cea mai mare crestere din Uniunea Europeana in primele doua luni":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016