Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Sfaturile UE pentru ca fiecare tara sa-si dezvolte economia

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 17 Iun. 2014 Exclusiv
Tags: comisia europeana, eforturi, economia, politica, finantele publice, statele membre

UE a facut mai multe recomandari specifice fiecarei tari in ce priveste materia politica economica pentru o mai buna desfasurare a procedurilor de redresare si consolidare a economiei.


In 2014 se doreste astfel orientarea catre consolidarea conditiilor necesare pentru crestere durabila si ocuparea fortei de munca in economia din perioada post-criza, anunta Comisia Europeana.

Marcand cel de-al patrulea semestru european de coordonare a politicilor economice, Comisia a adoptat, de asemenea, mai multe decizii cu privire la finantele publice ale statelor membre in cadrul Pactului de stabilitate si de crestere. Considerate impreuna, acestea reprezinta un set ambitios de reforme pentru economia UE.

Presedintele Josa Manuel Barroso a declarat:

"In acest fel dorim sa oferim un sprijin puternic statelor membre pentru ca acestea sa iasa din criza si sa revina pe calea cresterii economice, iar recomandarile specifice fiecarei tari au rolul de a le ghida in aceasta directie. Eforturile si sacrificiile depuse pretutindeni in Europa au inceput sa dea roade.

Cresterea se inscrie pe o traiectorie ascendenta - chiar daca progresele sunt inca prea modeste - si, incepand din acest an, vom observa o crestere a ratei de ocupare a fortei de munca. In prezent, provocarea fundamentala pentru Uniunea Europeana este de natura politica, si anume: cum putem mentine sprijinul pentru reforma pe masura ce presiunea exercitata de criza incepe sa scada? Daca politicienii actioneaza ca lideri si au vointa politica de a duce pana la capat reformele - chiar daca sunt nepopulare - atunci vom reusi sa realizam o redresare mai puternica si sa oferim tuturor un nivel de trai mai bun."

Potrivit analizei citate de CE, eforturile sustinute depuse in ultimii ani in materie de politica la toate nivelurile au asezat economia UE pe un teren mult mai solid. Cu toate acestea, cresterea economica va ramane inegala si fragila in perioada 2014-2015, astfel incat este necesar sa fie mentinut impulsul dat reformei. Pe termen mai lung, potentialul de crestere al UE este inca relativ scazut: se va inregistra doar o imbunatatire lenta a nivelurilor ridicate ale somajului si a situatiei sociale dificile, iar reducerea decalajelor semnificative in ceea ce priveste investitiile va necesita parcurgerea unui proces de durata.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Sfaturile UE pentru ca fiecare tara sa-si dezvolte economia":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016