Atentie contabili!

Modificari importante privind scutirea de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 

Comisia europeana: Consolidarea politicii sociale a UE

de InfoTva.ro

de InfoTva.ro la 12 Iun. 2015 Exclusiv
Tags: consolidarea politicii ue, comisia europeana, politicile ue, locuri de munca

In dezbaterea de orientare de marti, 9 iunie, Comisia Europeana a discutat modalitatile in care politica UE poate raspunde cel mai bine provocarilor sociale si in materie de ocupare a fortei de munca din Europa. Rezultatele dezbaterii constituie o contributie la programul de lucru al Comisiei Juncker pentru tot restul mandatului, aceasta fiind pregatita sa includa dimensiunea sociala in toate politicile UE.

   
Consolidarea politicii sociale a UE
    

Au fost trecute in revista situatia economica si sociala europeana si s-a facut referire la instrumentele de politica aflate la dispozitia UE, si anume:

    mai buna coordonare a politicilor, prin consolidarea guvernantei economice si masuri continue de ameliorare, inclusiv printr-un accent sporit pe obiectivele sociale si de ocupare a fortei de munca. Noua abordare se reflecta in Recomandarile specifice fiecarei tari din acest an.

    consolidarea implicarii partenerilor sociali prin relansarea dialogului social la nivelul UE si prin participarea activa a partenerilor sociali in cadrul semestrului european, la nivel national, si intr-o gama mai larga de politici, la cel european.
    modernizarea legislatiei sociale si in domeniul ocuparii fortei de munca in UE, ca urmarea schimbarilor tehnologice de mare amploare, diversificarii fortei de munca si aparitiei de noi modele de afaceri.
Contabilitatea operatiunilor de transport si logistica
Contabilitatea operatiunilor de transport si logistica

Vezi detalii

Ajustarea TVA pas cu pas
Ajustarea TVA pas cu pas

Vezi detalii

Marea Carte Verde a Monografiilor Contabile
Marea Carte Verde a Monografiilor Contabile

Vezi detalii


    instrumentele de finantare ale UE, precum Fondul social european, ce dispun de fonduri substantiale pentru abordarea directa a problemei somajului si saraciei, pentru imbunatatirea competentelor lucratorilor si pentru sprijinirea crearii de locuri de munca, in special pentru tineri.


Marianne Thyssen, comisarul UE pentru ocuparea fortei de munca, afaceri sociale, competente si mobilitatea fortei de munca, a declarat:

"Desi economia noastra este in curs de redresare, multi dintre cetatenii europeni nu simt inca efectele acestui proces. Crearea de locuri de munca, restaurarea echitatii, asigurarea protectiei si reducerea inegalitatilor raman, asadar, prioritatile noastre, pentru o relansare economica de succes, care sa aduca beneficii tuturor cetatenilor din Europa.

Obiectivul nostru este sa realizam o convergenta sociala in sens ascendent si sa le oferim cetatenilor europeni rezultate concrete."
Autor: InfoTva.ro

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Votati articolul "Comisia europeana: Consolidarea politicii sociale a UE":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

NOUTATI din Contabilitate in 2020 - Noua procedura pentru Scutirea de TVA
Atentie contabili!
Modificari importante privind scutirea de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti.

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTva.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special
"NOUTATI din Contabilitate in 2020 - Noua procedura pentru Scutirea de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]
Atentie contabili!
NOUTATI din Contabilitate in 2020 - Noua procedura pentru Scutirea de TVA Modificari importante privind scutirea de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti.!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTva.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!

"NOUTATI din Contabilitate in 2020 - Noua procedura pentru Scutirea de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016