Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Comisia europeana: Consolidarea politicii sociale a UE

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 12 Iun. 2015 Exclusiv
Tags: consolidarea politicii ue, comisia europeana, politicile ue, locuri de munca

In dezbaterea de orientare de marti, 9 iunie, Comisia Europeana a discutat modalitatile in care politica UE poate raspunde cel mai bine provocarilor sociale si in materie de ocupare a fortei de munca din Europa. Rezultatele dezbaterii constituie o contributie la programul de lucru al Comisiei Juncker pentru tot restul mandatului, aceasta fiind pregatita sa includa dimensiunea sociala in toate politicile UE.

   
Consolidarea politicii sociale a UE
    

Au fost trecute in revista situatia economica si sociala europeana si s-a facut referire la instrumentele de politica aflate la dispozitia UE, si anume:

    mai buna coordonare a politicilor, prin consolidarea guvernantei economice si masuri continue de ameliorare, inclusiv printr-un accent sporit pe obiectivele sociale si de ocupare a fortei de munca. Noua abordare se reflecta in Recomandarile specifice fiecarei tari din acest an.

    consolidarea implicarii partenerilor sociali prin relansarea dialogului social la nivelul UE si prin participarea activa a partenerilor sociali in cadrul semestrului european, la nivel national, si intr-o gama mai larga de politici, la cel european.
    modernizarea legislatiei sociale si in domeniul ocuparii fortei de munca in UE, ca urmarea schimbarilor tehnologice de mare amploare, diversificarii fortei de munca si aparitiei de noi modele de afaceri.

    instrumentele de finantare ale UE, precum Fondul social european, ce dispun de fonduri substantiale pentru abordarea directa a problemei somajului si saraciei, pentru imbunatatirea competentelor lucratorilor si pentru sprijinirea crearii de locuri de munca, in special pentru tineri.


Marianne Thyssen, comisarul UE pentru ocuparea fortei de munca, afaceri sociale, competente si mobilitatea fortei de munca, a declarat:

"Desi economia noastra este in curs de redresare, multi dintre cetatenii europeni nu simt inca efectele acestui proces. Crearea de locuri de munca, restaurarea echitatii, asigurarea protectiei si reducerea inegalitatilor raman, asadar, prioritatile noastre, pentru o relansare economica de succes, care sa aduca beneficii tuturor cetatenilor din Europa.

Obiectivul nostru este sa realizam o convergenta sociala in sens ascendent si sa le oferim cetatenilor europeni rezultate concrete."
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Comisia europeana: Consolidarea politicii sociale a UE":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016