Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Zoom fiscal: 5 sfaturi pentru un consultant fiscal de succes: Cum sa castigati mai mult in 2017

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 09 Mai. 2017 Exclusiv
Tags: sfaturi consultant fiscal, clienti, succes, antreprenori debutanti

Se prea poate ca rutina sa fie inamicul nr. 1 care ne impiedica adesea sa evoluam in cariera. Se instaleaza atunci cand nu suntem atenti si cand incepem sa fim din ce in ce mai coplesiti de ceea ce avem de facut. Insa un strop de inovatie si unul de creativitate alunga cu succes rutina si ne ajuta sa gasim din nou provocari noi acolo unde ajungem uneori sa credem ca dam doar de obstacole!

 
Cum putem sa castigam mai multi clienti in 2017? Cum ne putem mari considerabil veniturile fara sa ne schimbam profesia? Cum putem depasi mai usor ceea ce pana acum ne-a tinut pe loc?
 
1. Fiti proactivi. Relatia consultant fiscal – client nu mai este de foarte multa vreme unidimensionala. Vorbim de o relatie mult mai complexa in care dumneavoastra, in calitate de consultant fiscal, deveniti si un sfatuitor de incredere, un stalp de baza al bunului mers al afacerii si un om de incredere la care clientul poate apela oricand si pe care il va recomanda cu multa convingere si altor antreprenori! Puneti pret pe ceea ce aveti de oferit si consolidati anul acesta, inca din acest moment, relatiile cu toti clientii valorosi din baza de date!
 
2. Faceti curat in portofoliul de clienti. Firme care solicita multa munca si va platesc prea putin? Clienti din partea carora problemele sunt nesfarsite fiindca nu tin cont de sfaturile si solutiile dumneavoastra? Raportul timp investit – beneficii nu este unul avantajos? Faceti fara mila curatenie in baza de date si incetati acele raporturi care va consuma timp si care nu reprezinta decat obstacole in fata unei cariere mai avantajoase financiar!
 
 
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Zoom fiscal: 5 sfaturi pentru un consultant fiscal de succes: Cum sa castigati mai mult in 2017":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016