Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!

Potrivit datelor oficiale furnizate de Banca Nationala Romana, la data de 31 ianuarie a.c., 302 firme din Romania se aflau in interdictie bancara.
Aceasta interdictie a fost aplicata ca urmare a inregistrarii unor incidente majora de plata in Centrala Incidentelor de Plati a Bancii Nationale, potrivit datelor publicate luni.
Sumele refuzate la plata cu instrumente de debit totalizau 602,529 milioane lei, la sfarsitul lunii ianuarie, din care sumele refuzate la plata ca fiind incidente majore totalizau 521,918 milioane lei, arata datele Bancii Nationale.
Cecurile bancare refuzate la plata au avut valoarea totala de 41,627 milioane lei, din care 32,854 milioane lei au fost incidente majore.
La 31 ianuarie 2012 figurau in statistici 5.013 titulari de cont persoane juridice care au generat incidente de plata, din care 4.463 erau persoane juridice cu risc.

PortalContabilitate ro - acces 12 luni consultanta in scris si telefonica 30 intrebari

Operare SAGA Exemple practice si recomandari

Portal Persoane Fizice - acces 12 luni consultanta in scris si telefonica 30 intrebari

Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Articole similare
Legea insolventei persoanelor fizice nu este un panaceu al debitoruluiANAF: Obligatii declarative privind schimbarea/mentinerea perioadei fiscale la TVANoutati legislatie fiscala 31 august - 4 septembrie 2009 - Monitorul OficialSupraincalzirea economiei. Consiliul fiscal despre substanta economica a pachetului de relaxare fiscalaRata inflatiei e in scadere continua: a ajuns la sub 5% in iulieUltimele articole
Schimbarea perioadei fiscale a TVA de la trimestru la luna. Pana cand se depune D700Plafoane fiscale valabile in anul 2025, pentru aplicarea TVA, in lei si in valutaFacturare in RO e-Factura. Facturile in euro pot fi transmise in sistem?In ce conditii poti trece de la impozit pe profit la impozit micro in 2025Furnizori care NU transmit factura. Cum trebuie emisa autofactura de catre firmeArticole similare
FIRMEle care NU platesc salariile la timp vor fi amendate cu pana la 10.000 de leiFIRMEle pot incheia contracte de colaborare cu persoane fizice daca acestea NU sunt inregistrate ca PFA?TVA - Factura la achizitiile intracomunitareRecomandari esentiale privind controlul antifrauda si inspectia fiscalaPentru autoaparare, comisarii din Garda Financiara vor putea folosi arme!Ultimele articole
Achizitie intracomunitara. 4 obligatii care NU le revin FIRMElor neplatitoare de TVAe-TVA: Sanctiunile se aplica din 1 IULIE sau 1 AUGUST 2025, in functie de sistemul TVADistribuire dividende catre persoane fizice. Ce OBLIGATII fiscale existaSAF-T: FIRMEle cu cod TVA intracomunitar depun D406?TVA dedus gresit: Ce faci cand ai completat eronat D300 si D394
Atentie, contabili!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"TVA exigibil si neexigibil. Corelatii intre decontul de TVA si balanta. Cum procedam"