Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!

75 la suta dintre angajatii companiilor din Romania au o parere buna despre sefii lor directi, procent mai ridicat decat in state ca Germania si Franta, conform unui sondaj al firmei germane de ...
75 la suta dintre angajatii companiilor din Romania au o parere buna despre sefii lor directi, procent mai ridicat decat in state ca Germania si Franta, conform unui sondaj al firmei germane de consultanta Rundstedt HR Partners, care cuprinde date din 12 tari.Cei mai multumiti de sefii directi sunt americanii (86%), urmati de canadieni (83%), rusi (80%), britanici (77%), romani (75%), francezi (74%), spanioli (72%), germani (72%), italieni (71%), belgieni (71%) si polonezi (70%).
Procentul romanilor care au o parere foarte buna despre seful direct a scazut la 22%, de la 35% in 2007, an in care s-a desfasurat precedentul sondaj.
Dintre cei 25% nemultumiti de sefi, 4% au o parere foarte proasta despre acestia, se arata in studiu.
Aproape jumatate dintre salariatii romani chestionati apreciaza ca este inacceptabil ca un sef sa nu poata organiza munca de echipa, in timp ce pentru 44% este inadmisibila lipsa capacitatii de a lua decizii.
Peste o treime sunt nemultumiti de situatiile in care un sef vorbeste despre un coleg fara cunostinta acestuia. 38% considera inacceptabila lipsa de tact, iar 35% lipsa autocontrolului emotional.
Pentru 41% dintre romanii participanti la sondaj este inadmisibil ca seful sa uite sa salute, iar pentru 30% sa nu tina cont de problemele angajatilor.

Manual de politici contabile - Stick USB

Agenda Fiscala a Contabilului 2025

SAF-T Ghid de raportare corecta
La sondaj, desfasurat in februarie, au participat 6.796 de persoane din cele 12 sate. Din Romania au fost intervievate 303 persoane, de la 100 de companii, 66 private si 34 de stat.

Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Articole similare
Politica monetara mentinuta la 6,25% de catre BNRIMM-urile cer sustinere in lupta cu COVID-19 (CNIPMMR)Bancile prevad scaderea cererii de credite din partea firmelorCNIPMMR nu sustine masura platii defalcate a TVAExport de bunuri. Care sunt documentele justificative pentru aplicarea regimului de scutireUltimele articole
Top 3 moduri de a-ti spori veniturlieAjutoarele sociale acordate de firme. Cum pot companiile sa stabileasca aceste categorii de cheltuieli socialeSolutii de FINANTARE pentru stabilitatea financiara si profitabilitatea firmei in 2021Platforma de administrare a training-urilor - Un instrument de imputernicire a angajatilor si Training ManagerilorMediul de afaceri din Romania cere impozit 0 pentru majorarea salariului minim (pozitia CNIPMMR)Articole similare
Comunicat MFP referitor la indemnizatiile managerilor din COMPANIIle de statMin. Economiei a publicat tutorialul necesar beneficiarilor masurii HoReCa pentru vizualizarea deciziei de admitereCristian Socol: Programul de relaxare fiscala adoptat va impinge cresterea economica la 5 la suta in 2016Tratamentul fiscal al veniturilor obtinute de persoanele fizice din postari realizate pe facebook, instagram, tiktok, etc.Ludovic Orban: Somajul tehnic va fi inlocuit. Acordam un procent de pana la 41,5% din salariul brut pentru fiecare angajatUltimele articole
TVA in era digitala. Ce formalitati fiscale vor fi ELIMINATE prin ViDASemnatura electronica: Care sunt furnizorii autorizati pentru semnatura electronicaPiata muncii si impactul TVA asupra salariilor si beneficiilorSituatii financiare anuale. Modificari importante aduse prin OUG 138/2024Legi contabilitate. Principalele modificari aduse Legii contabilitatii 82/1991 prin OUG 138/2024
Atentie, contabili!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"TVA exigibil si neexigibil. Corelatii intre decontul de TVA si balanta. Cum procedam"