Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Claudiu Nasui: Masura 3 de ajutor de stat nu isi atinge scopul pentru care a fost creata

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 05 Feb. 2021 Exclusiv
Tags: masura 3, ajutor de stat

Ministrul Economiei, Cludiu Nasui, a declarat, intr-o postare pe pagina oficiala de Facebook, ca Masura 3 de ajutor de stat nu isi atinge scopul pentru care a fost creata.

„In cei 27.736 de aplicanti, avem 8.275 care au aplicat pentru imobile. Daca ne raportam doar la proiectele finantate, cu bugetul actual sunt doar 3.580 de firme finantate. Dintre acestea, 1.807 finanteaza imobile.

Practic mai mult din jumatate din proiectele eligibile sunt pe imobile. Nu acesta era scopul masurii. Ea era menita sa fie o masura de ajutor in perioada CoVid, si ajunge sa finanteze cumparari de apartamente”, a spus ministrul.

„Am incercat sa rezolvam cat mai multe probleme legate de aceste scheme de ajutor de stat. De la blocaje in evaluare, la gasit finantare pentru ele. Pentru toate cele 3 masuri, a trebuit sa reparam masina din mers. Am reusit sa gasim si finantare, gratie ministrului Cristian Ghinea. Am reusit sa crestem ritmul de procesare pe M2 de 7 ori. M1 avem toata intentia sa-l refacem, de data asta cu cei care au fost omisi prima data.

De cand am venit in minister, am zis ca voi asigura continuitatea masurilor deja incepute in ideea ca nimeni nu trebuie sa sufere din cauza schimbarii guvernului. Cu cifrele acestea insa ne dam seama ca masura nu isi atinge scopul. Am discutat cu premierul solutii. Va voi tine la curent”, a concluzionat Nasui.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Claudiu Nasui: Masura 3 de ajutor de stat nu isi atinge scopul pentru care a fost creata":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016