Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Loteria bonurilor fiscale aprilie 2019. Bonul castigator are valoarea de 914 lei

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 20 Mai. 2019
Tags: loterie bonuri fiscale, bon fiscal, anaf

O noua extragere a Loteriei bonurilor fiscale a avut loc duminica, 19 mai 2019. sanse la marele premiu au toate bonurile emise in data de 24 aprilie 2019, in valoare de 914 lei.

La extragerea bonurilor fiscale pentru luna aprilie au participat toate bonurile emise intre 1 si 30 aprilie 2019, fondul de premiere fiind in cuantum de 1 milion de lei, suma din care nu pot fi acordate mai mult de 100 de premii. Asadar, daca stiti ca ati facut o achizitie mai costisitoare inainte de Paste, nu uitati sa verificati bonurile primite in acea perioada. Poate aveti sanse la marele premiu, in cazul in care “concurenta” nu este atat de mare.

Totusi, daca sunt mai mult de 100 de bonuri cu valoarea de 914 lei emise in data de 24 aprilie 2019 si inscrise la administratiile fiscale din structura ANAF, va exista o a doua etapa a loteriei bonurilor fiscale. Cea in care se vor determina cele maximum 100 de bonuri castigatoare.

Cum intri in posesia marelui premiu… sau a unei parti din el?

Pentru inceput, ca sa ai o sansa minima la castigarea marelui premiu sau macar a unei parti din el, este necesar sa depui o cerere de revendicare in termen de 30 de zile incepand cu prima zi care urmeaza extragerii, la orice administratie fiscala din structura ANAF. De asemenea, este necesar sa prezinti si sa depui si bonul/bonurile fiscal/e (in original), precum si copia actului de identitate. Pentru bonurile fiscale depuse in original, unitatile teritoriale ANAF trebuie sa elibereze o copie a acestora, cu mentiunea “conform cu originalul”, pe care va fi precizat si numarul unic de inregistrare.

Pentru a fi considerat castigator, bonul fiscal trebuie sa indeplineasca cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii precum si numarul de ordine). 

Lista cu numerele unice de inregistrare a cererilor de revendicare va fi publicata pe site-urile MFP si ANAF.

Sansele la marele premiu sunt cu atat mai mari, cu cat sunt mai putine bonuri fiscale inscrise. Astfel, daca numarul lor, la finalul perioadei de depunere a cererilor de revendicare, este mai mic de 100, premiul de 1 milion de lei se va imparti automat persoanelor care le-au depus, dupa verificarea autenticitatii bonurilor castigatoare. Daca in urma centralizarii se constata depasirea numarului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizata a doua extragere in vederea determinarii celor 100 de castigatori.

Mai multe informatii referitoare la Loteria bonurilor gasiti AICI >>
 
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Loteria bonurilor fiscale aprilie 2019. Bonul castigator are valoarea de 914 lei":
Rating:

Nota: 3.5 din 5 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016