Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Regula de 3 simpla si Regula bunului simt. Videanu a donat bani pentru combaterea crizei. Ghiciti cat!

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 10 Nov. 2010
Tags: finante, economie

Conform datelor comunicate de Ministerul Finantelor, in contul 20.37.01.02 Venituri ale bugetului de stat - "Donatii pentru diminuarea efectelor crizei economice", deschis la trezoreria statului, in ...


Conform datelor comunicate de Ministerul Finantelor, in contul 20.37.01.02 Venituri ale bugetului de stat - "Donatii pentru diminuarea efectelor crizei economice", deschis la trezoreria statului, in cursul lunii octombrie au fost virati 736.037 RON.

Domnul Adriean Videanu, fostul ministru al Economiei, a donat in luna octombrie 214 RON.

Domnul Traian Basescu a facut o donatie mult mai consistenta, de 5.027 RON.

Numarul 1 in topul donatorilor care au ales sa le fie publicata identitatea se afla Secretarul general adjunct din ministerul mediului, domnul Para Lorant, care a scos din buzunar pentru binele Romaniei nu mai putin de 18.700 RON.

Acesta este urmat de Bogdan Alexandru Dragoi, secretar de stat la Finante, numit in functia de presedinte al Consiliului de Supraveghere si indrumare a activitatii Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului in locul Gratielei Denisa Iordache, care a fost eliberata de curand din functie. Dragoi a donat in luna octombire peste 12.484 RON.

Actualul ministru al Economiei Ion Ariton a cotizat si dansul, cu suma de 2.147 RON.

Revenind la domnul Videanu, interesant de subliniat este raportul dintre averea estimata a domniei sale, de 70 de milioane de euro conform Top 300 Capital, si donatia facuta. Va propun un exercitiu de aritmetica elementara: pastram acelasi raport pentru o donatie facuta, sa spunem, de catre un intelectual cu situatie materiala decenta. Haideti sa presupunem ca acest intelectual are, din agoniseala sa si din ce a mai primit de la ai sai, un apartament de 2 camere in valoare de 70.000 de euro, un autoturism de 10.000 de euro si conturi bancare totalizand inca 10.000 de euro. Un intelectual realizat, material, fata de majoritatea celor care au ramas in Romania. Totalul averii sale – 90.0000 de euro. Rotunjum la 100.000. Aplicam regula de 3 simpla. Cat ar trebui sa doneze intelectualul nostru realizat, pastrand acelasi raport ca si in cazul domnului Videanu? Inspirati adanc... rezultatul este... Fabuloasa suma de 0,30 RON!

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Regula de 3 simpla si Regula bunului simt. Videanu a donat bani pentru combaterea crizei. Ghiciti cat!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016