Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!

Nu putem intotdeauna sa ne platim taxele si impozitele la timp! Sa recunoastem ca uneori abia reusim sa ne tinem fluxul de numerar in echilibru decent si in aceste momente, ultimul lucru pe care l-am face, ar fi sa ... exact, sa dam bani din firme! Si, totusi, legea e lege pentru toti si impozitele, taxele si contributiile sociale trebuie platite!
Dar, atentie la faptul ca exista si solutii legale pe care le putem folosi in avantajul nostru si al firmelor noastre. Una dintre cele mai tari solutii este ghidul "Cum sa iti platesti impozitele cand vrei, cu cele mai mici consecinte"!
Ghidul este disponibil aici. Aflati cat de repede poate ajunge pe biroul dvs>>>
Ce reprezinta ghidul de fata? Ghidul reprezinta o colectie bogata de informatii care va ajuta sa va platiti impozitele cand doriti si cand puteti, cu cele mai mici consecinte! Sunt informatii care va ofera libertate de miscare si mai multa siguranta ca nu veti avea parte de consecinte negative atunci cand nu veti putea sa va platiti taxele, impozitele si contributiile sociale.
Cateva aspecte pe care le veti intalni in cadrul ghidului, in detalii complete:
• Obligatii fiscale restante
• Proceduri administrative
• Executarea silita
• Esalonari la plata

Planul de conturi general Functiunea si corespondenta conturilor

Examenul de ACCES la STAGIUL CECCAR 2025

Operare SAGA Exemple practice si recomandari
• Modalitati de contestare
• Insolvabilitatea si angajarea raspunderii solidare
• Dizolvarea si falimentul societatii comerciale
• Scutiri si reduceri de penalitati si modalitati de intarziere
Cum stiti daca acest ghid va este util sau nu? Lucrarea de fata reprezinta solutia ideala pentru dvs, daca:
1. Doriti sa identificati cat mai rapid solutii de temporizare a executarii silite!
2. Doriti sa va protejati bunurile si veniturile de masurile de indisponibilizare sau sechestrare!
3. Doriti sa aflati cum sa va aparati pe dvs, administratorul si contabilul de raspunderea solidara pentru plata obligatiilor fiscale!
4. Doriti sa demonstrati faptul ca datoriile neachitate sunt doar rezultatul dificultatilor economice ca parte a riscurilor generale de imposibilitate a platii restantelor.

Si noi stim ca aceste dorinte sunt comune tuturor. Cine nu isi doreste sa detina, mai presus de orice, liniste, siguranta, sufletul impacat ca lucrurile merg cat se poate de bine.
Solutia pentru probleme referitoare la plata impozitului si taxelor este disponibila aici>>>
Atentie! Nu neglijati faptul ca lucrarea Cum sa iti platesti impozitele cand vrei, cu cele mai mici consecinte nu se adreseaza doar societatilor cu datorii.

Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Articole similare
Declararea si PLATA IMPOZITULUI pe profit in 2013 | Cine nu aplica sistemul?La 26 septembrie 2016 expira termenul pentru PLATI ANTICIPATE. Impozitul pe venit si contributiile sociale TRIM. III 2016Calendar Fiscal ANAF: Reminder – 25 martie este data la care trebuie sa depuneti mai multe declaratii fiscale!Comunicat Finante: PLATA IMPOZITULUI anual pe venitul din activitati agricoleBeneficiaza si salariatii cu CIM partial de facilitatile fiscale din domeniul agroalimentar?Ultimele articole
Impozit pe profit in 2025. Modificari aduse prin OUG 156/2024Formularele de inregistrare fiscala vor fi MODIFICATE, in conditiile aparitiei a doua impozite noiNOUTATE! A reintrat in vigoare, din 1 ianuarie 2025, taxa pe stalpSponsorizari. Momentul scaderii din impozitul pe profitCum trebuie declarat impozitul pe profit pentru trim. III 2024. Speta importantaArticole similare
Prejudiciu de peste 1 milion euro cauzat de doi romani printr-o firma austriacaModificari privind impozitul pe profit si impozitul pe venit , aplicabile de la 1 ianuarie 2011Impozitul pe reprezentanta. Reguli privind persoanele juridice straineDeducerea TVA si bonurile fiscale in 2013: analiza consultantuluiInformare ANAF. Declararea, retinerea si PLATA IMPOZITului pe dividendeUltimele articole
Impozitul pe profit. Termenul limita de plata in 2025 pentru anul 2024 + un exemplu de calculImpozit dividende. TOT ce trebuie sa stii despre impozitul pe dividende in 2025Impozit pe profit in 2025. Modificari aduse prin OUG 156/2024Formularele de inregistrare fiscala vor fi MODIFICATE, in conditiile aparitiei a doua impozite noiNOUTATE! A reintrat in vigoare, din 1 ianuarie 2025, taxa pe stalpArticole similare
Noutati Legislatie Fiscala 13-17 aprilie 2009 - Monitorul OficialInregistrarea fiscala a punctelor de lucru cu minimum 5 salariatiDeschidere punct de lucru. Procedura de urmat pentru infiintarea unui sediu secundarDeclaratia 101 in 2022. Termen limita de depunere pentru ONG-uriComertul pe piata neagra va fi controlat prin noi masuri specialeUltimele articole
TVA la incasare in 2025 pentru firme noi: cum se face corect optiunea in D700Taxe PFA 2025: Cat platesti pentru PFA cu venituri din drepturi de autorTVA si cheltuielile auto: Cand ai deducere integralaComert cu masini second-hand. Regimul TVA si o MONOGRAFIE contabila utilaCadouri de 1 iunie. Cum declari corect in D112
Atentie, contabili!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"TVA exigibil si neexigibil. Corelatii intre decontul de TVA si balanta. Cum procedam"