Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!

Nu putem intotdeauna sa ne platim taxele si impozitele la timp! Sa recunoastem ca uneori abia reusim sa ne tinem fluxul de numerar in echilibru decent si in aceste momente, ultimul lucru pe care l-am face, ar fi sa ... exact, sa dam bani din firme! Si, totusi, legea e lege pentru toti si impozitele, taxele si contributiile sociale trebuie platite!
Dar, atentie la faptul ca exista si solutii legale pe care le putem folosi in avantajul nostru si al firmelor noastre. Una dintre cele mai tari solutii este ghidul "Cum sa iti platesti impozitele cand vrei, cu cele mai mici consecinte"!
Ghidul este disponibil aici. Aflati cat de repede poate ajunge pe biroul dvs>>>
Ce reprezinta ghidul de fata? Ghidul reprezinta o colectie bogata de informatii care va ajuta sa va platiti impozitele cand doriti si cand puteti, cu cele mai mici consecinte! Sunt informatii care va ofera libertate de miscare si mai multa siguranta ca nu veti avea parte de consecinte negative atunci cand nu veti putea sa va platiti taxele, impozitele si contributiile sociale.
Cateva aspecte pe care le veti intalni in cadrul ghidului, in detalii complete:
• Obligatii fiscale restante
• Proceduri administrative
• Executarea silita
• Esalonari la plata

Examenul de ACCES la STAGIUL CECCAR 2025

Totul despre documentele de contabilitate primara Solutii de organizare a gestiunilor

Registrul de Evidenta Fiscala PFA
• Modalitati de contestare
• Insolvabilitatea si angajarea raspunderii solidare
• Dizolvarea si falimentul societatii comerciale
• Scutiri si reduceri de penalitati si modalitati de intarziere
Cum stiti daca acest ghid va este util sau nu? Lucrarea de fata reprezinta solutia ideala pentru dvs, daca:
1. Doriti sa identificati cat mai rapid solutii de temporizare a executarii silite!
2. Doriti sa va protejati bunurile si veniturile de masurile de indisponibilizare sau sechestrare!
3. Doriti sa aflati cum sa va aparati pe dvs, administratorul si contabilul de raspunderea solidara pentru plata obligatiilor fiscale!
4. Doriti sa demonstrati faptul ca datoriile neachitate sunt doar rezultatul dificultatilor economice ca parte a riscurilor generale de imposibilitate a platii restantelor.

Si noi stim ca aceste dorinte sunt comune tuturor. Cine nu isi doreste sa detina, mai presus de orice, liniste, siguranta, sufletul impacat ca lucrurile merg cat se poate de bine.
Solutia pentru probleme referitoare la plata impozitului si taxelor este disponibila aici>>>
Atentie! Nu neglijati faptul ca lucrarea Cum sa iti platesti impozitele cand vrei, cu cele mai mici consecinte nu se adreseaza doar societatilor cu datorii.

Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Articole similare
Noile acte normative importante din intervalul 24-30.07.2015Dezvoltatorii imobiliari PF trebuie sa declare veniturile din vanzarea proprietatilor imobiliare pana la 30 iulieCodul Fiscal 2010 TITLUL VII - Capitolul III - Impozitul la titeiul din productia internaTelemunca in strainatate. Ce obligatii are angajatorul in acest cazComunicat ANAF privind impozitul specific in 2017Ultimele articole
Impozit pe profit in 2025. Modificari aduse prin OUG 156/2024Formularele de inregistrare fiscala vor fi MODIFICATE, in conditiile aparitiei a doua impozite noiNOUTATE! A reintrat in vigoare, din 1 ianuarie 2025, taxa pe stalpSponsorizari. Momentul scaderii din impozitul pe profitCum trebuie declarat impozitul pe profit pentru trim. III 2024. Speta importantaArticole similare
Ce prevederi fiscale noi aduce 2010Nicio firma nu va mai fi obligata sa aplice sistemul split TVA. Proiect adoptat de senatoriImpozit minim pe cifra de afaceri. Calcul util privind noul impozit minimCalendar Fiscal ANAF: Reminder – 25 martie este data la care trebuie sa depuneti mai multe declaratii fiscale!Codul fiscal 2014. Cum a modificat HG 77/2014 normele de aplicare?Ultimele articole
Impozitul pe profit. Termenul limita de plata in 2025 pentru anul 2024 + un exemplu de calculImpozit dividende. TOT ce trebuie sa stii despre impozitul pe dividende in 2025Impozit pe profit in 2025. Modificari aduse prin OUG 156/2024Formularele de inregistrare fiscala vor fi MODIFICATE, in conditiile aparitiei a doua impozite noiNOUTATE! A reintrat in vigoare, din 1 ianuarie 2025, taxa pe stalpArticole similare
7 lucruri esentiale de care sa tii cont atunci cand alcatuiesti balanta contabilaCand va ajunge TVA-ul la un procent de 15 la suta?Creditarea societatii de catre asociat. Cedarea creanteiTermenul de declarare si plata pentru IMPOZITul specific aferent semestrului I 2021 a fost prorogatMicrointreprinderi care au omis depunerea D100. Pana cand mai poate fi transmis formularul la ANAFUltimele articole
Cadouri de Paste in 2025. Platiti CAS, CASS si IMPOZIT pe venit pentru aceste cheltuieli?Scoatere din gestiune stocuri. Implicatii TVA si deductibilitate cheltuieliDeclaratia Unica. Cand se depune si cand NU, in cazul persoanelor fizice care obtin venituri din chiriiIMPOZITul pe venit. Conditii pentru acordarea scutirii IMPOZITuluiIMPOZIT dividende. Persoanele nerezidente platesc IMPOZIT de 10% in Romania?
Atentie, contabili!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Decontul precompletat de TVA. Noutati 2025 + studii de caz"