Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Sunteti profesionist cu experienta in sectorul public?

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 26 Ian. 2021 Exclusiv
Tags: angajari, angajari in domeniul contabilitatii si fiscalitatii, sectorul public

Grupul de Editura si Consultanta in Afaceri Rentrop & Straton isi extinde divizia Informatii Specializate pentru Institutii Publice.

Sunteti profesionist cu experienta intr-unul dintre domeniile: Contabilitate Bugetara, Taxe si Impozite Locale, Audit Intern, Achizitii Publice, Control Intern Managerial?
 
Daca vreti sa va alaturati echipei noastre de specialisti, asteptam cu mult interes sa ne trimiteti un scurt mesaj pe adresa institutiipublice@rs.ro.


Rentrop & Straton - 25 de ani de excelenta in afaceri!

 
"Le-am oferit oamenilor de afaceri exact tipul de informatie de care aveau nevoie, la momentul potrivit. Informatii specializate. Exact ce le oferim si acum."
George Straton, presedintele RENTROP & STRATON.
 
De 25 de ani suntem alaturi de oamenii de afaceri din Romania. Zi de zi am livrat cele mai noi informatii din institutii publice, contabilitate, fiscalitate, legislatia muncii, SSM, salarizare si nu numai. Cel mai important, am venit cu legislatie explicata si comentata de cei mai buni experti din domeniu.
 
Am pus la dispozitie produse si servicii care nu doar au usurat munca specialistilor din Romania, ci si i-au ajutat sa obtina succes in activitatea lor. Iar succesul clientilor nostri este si succesul nostru.
 
In prezent, peste 205.000 de firme din Romania care au cumparat cel putin un produs Rentrop & Straton. Devenim o familie si mai mare pe zi ce trece.
 
 
Produsele si serviciile noastre de specialitate acopera toate domeniile de interes pentru mediul de afaceri romanesc:
 
institutii publice
contabilitate
fiscalitate
legislatia muncii
resurse umane
asigurari sociale
salarizare
protectia muncii
juridic
comunicare
management
oportunitati de afaceri
educatie si dezvoltare personala

Colectia de produse si servicii
 
Toate produsele noastre pe baza de abonament va ofera si posibilitatea de a primi consultanta de specialitate, pe langa legislatia interpretata si spetele din domeniu prezentate.
 
Colectia noastra de produse si servicii cuprinde 18 produse de tip consilier, 9 portaluri specializate, 4 reviste tiparite, un soft de specialitate, 300 de produse in format stisk si/sau CD, peste 50 de carti cu teste rezolvate si culegeri pentru elevi si profesori, 25 reviste online gratuite dar si seminare de specialitate organizate in fiecare luna.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Sunteti profesionist cu experienta in sectorul public?":
Rating:

Nota: 4.5 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016