Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Florin Citu: IMM Invest va fi reluat curand iar clientii pot avea acces la mai multi bani

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 24 Apr. 2020 Exclusiv
Tags: imm invest romania, linii de credit

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat recent ca au fost modificate normele de aplicare ale programului IMM Invest Romania. In acest fel clientii pot cumula creditul pentru investitii cu linia de credit pentru capital si pot avea acces la mai multi bani.

„In aceasta seara am modificat putin normele, pentru ca am mai primit de la Comisia Europeana inca o relaxare: clientii pot sa cumuleze creditul pentru investitii cu linia de credit pentru capital de lucru si pot avea acces la mai multi bani, sa le cumuleze pe cele doua. IMM Invest este un program facut pentru minimum 40.000 de IMM-uri. In Romania, astazi, sunt bancabile in jur de 12, 13, maxim 15.000 de IMM-uri. Deci, ne-am luat o marja fata de numarul de IMM-uri bancabile mare. In asa fel aratam clar ca acele IMM-uri care nu ar fi putut sa ia credite astazi vor putea sa acceseze acesti bani”, a explicat Citu la TVR 1.

Mai mult decat atat, ministrul informeaza ca programul va putea fi repornit in cateva zile, timp in care va fi rezolvata problema IT: "Referitor la IMM Invest, programul este foarte bun si este o schema de ajutor de stat care a fost aprobata de Comisia Europeana, pe cand alte tari nu au avut aceasta schema. Avem o problema de IT. In cateva zile, programul va reporni.”

Reamintim ca site-ul pe care putea fi accesat programul IMM Invest Romania a fost blocat la cateva minute dupa ce a fost deschis, din cauza cererilor uriase de inregistrare.
 
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Florin Citu: IMM Invest va fi reluat curand iar clientii pot avea acces la mai multi bani":
Rating:

Nota: 4.88 din 5 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016