Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Proiect privind Contractul de finantare dintre Romania si Banca Europeana de Investitii destinat reabilitarii sectorului sanitar

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Ionut Udriste la 13 Feb. 2018
Tags: mfp, ministerul sanatatii, banca europeana de investitii

Ministerul Finantelor Publice (MFP) a publicat ieri un proiect de hotarare pentru aprobarea Amendamentului nr.8 convenit intre Guvernul Romaniei si Banca Europeana de Investitii, prin scrisoarea semnata la Luxemburg la 13 decembrie 2017 si la Bucuresti la 19 decembrie 2017, la Contractul de finantare dintre Romania si Banca Europeana de Investitii destinat finantarii proiectului privind reabilitarea sectorului sanitar, semnat la Bucuresti la 28 februarie 2005.

La data de 28 februarie 2005, a fost semnat la Bucuresti contractul de finantare dintre Romania si Banca Europeana de Investitii (BEI), in valoare de 66,4 milioane de euro destinat finantarii proiectului privind reabilitarea sectorului sanitar, aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 442/2005.

Principalele obiective ale acestui proiect sunt: imbunatatirea calitatii serviciilor in domeniul asistentei mamei si copilului, a asistentei medicale de urgenta, precum si a asistentei medicale primare.

Ministerul Sanatatii implementeaza proiectul, avand intreaga responsabilitate si autoritate in realizarea si atingerea obiectivelor acestuia.

Proiectul a beneficiat si de ajutorul Bancii Internationale pentru Reconstructie si Dezvoltare, printr-un imprumut in valoare de aproximativ 64,5 milioane de euro, incheiat in 2014. Contributia Romaniei se ridica la circa 40,44 milioane de euro, inclusiv taxele si impozitele aferente proiectului.

Puteti consulta aici proiectul de hotarare si nota de fundamentare!


Sursa: MFP
Ionut Udriste de Ionut Udriste
Editor cu experienta de 5 ani in domeniul contabil si fiscal. Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.ro.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Proiect privind Contractul de finantare dintre Romania si Banca Europeana de Investitii destinat reabilitarii sectorului sanitar":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016