Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Proiectul POSDRU lanseaza Scoala pentru femei

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 26 Iun. 2014 Exclusiv
Tags: scoala pentru femei, imm, organizatiilor patronale, piata muncii

Recent a avut loc conferinta de lansare a proiectului POSDRU "Scoala pentru femei", proiect implementat de Patronatul Judetean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava in parteneriat cu Patronatul Tinerilor Intreprinzatori Judetul Suceava, S.C. Lust Expert SRL Suceava, Consiliul Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Harghita si Asociatia Patronilor si Meseriasilor Cluj.


La eveniment au participat reprezentanti ai autoritatilor publice locale, ai institutiilor publice locale, ai Consiliului National al Interprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), ai organizatiilor neguvernamentale, partenerii de proiect, membri ai Patronatului Femeilor de Afaceri din IMM Suceava si ai Federatiei Patronale IMM din judetul Suceava, mass media locala, parteneri si colaboratori ai Patronatului femeilor de afaceri din Suceava.

Participantilor le-au fost prezentate activitatile ce vor fi derulate in cadrul proiectului, cat si rezultatele ce vor fi inregistrate prin implementarea proiectului, fiind discutate aspecte importante privitoare la masurile active de ocupare a fortei de munca si reducerea somajului, implicarea si contributia organizatiilor patronale IMM de la nivel local si national in sustinerea si dezvoltarea mediului de afaceri.

Proiectul "Scoala pentru femei" este cofinantat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013, Axa Prioritara 6 "Promovarea incluziunii sociale", Domeniul Major de Interventie 6.3 "Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii", va fi derulat in perioada mai 2014- septembrie 2015 si are ca obiectiv general facilitarea accesului pe piata muncii pentru 1275 femei din Regiunile Nord-Est, Centru si Nord-Vest prin calificare, recalificare, initiere, si promovarea unei societati inclusive in ceea ce priveste egalitatea de sanse sustinuta prin activitati pe termen lung.

Obiectivele principale ale proiectului vizeaza imbunatatirea capacitatii femeilor de a se integra pe piata muncii prin informare, asistenta si dezvoltarea de noi competente profesionale care sa le indrume spre locuri de munca competitive sau spre initiative antreprenoriale, generarea unei platforme online pentru sprijinirea a cel putin 50 de femei, crearea a 3 centre fixe de informare si asistenta privind reconcilierea vietii de familie cu viata profesionala, insusirea unor atitudini pozitive si proactive fata de egalitatea de sanse prin intermediul unor campanii de informare cu privire la constientizarea drepturilor, tratamentului si accesului egal pe piata muncii, cresterii increderii in sine pentru femeile care se intorc pe piata muncii dupa o perioada de timp.


Sursa: Patronatul Judetean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Proiectul POSDRU lanseaza Scoala pentru femei":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016