Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Adrian Videanu: Discutam un pachet de masuri pentru simplificare fiscala

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 11 Mar. 2011
Tags: simplificare fiscala, fluxuri de capital, contributii sociale, masuri economice

Reprezentantii Puterii vorbesc tot mai des despre relansarea mediului de afaceri. Coalitia de guvernare va discuta in urmatoarele doua saptamini un pachet de masuri economice care ar putea include ...

Reprezentantii Puterii vorbesc tot mai des despre relansarea mediului de afaceri. Coalitia de guvernare va discuta in urmatoarele doua saptamini un pachet de masuri economice care ar putea include scaderea cotei unice de impozitare (aflata acum la 16%), scaderea contributiilor sociale si simplificarea fiscala, a spus Adriean Videanu, prim-vicepresedintele PDL, intr-un interviu acordat Hotnews.

"Vom discuta probabil in coalitie in urmatoarele doua saptamini un pachet de masuri care sa duca la cresterea increderii in economia nationala, la atragerea capitalului strain si la incurajarea capitalului autohton. Toate aceste trei obiective sint vizate. Relaxarea fiscala trebuie sa fie de natura socului", a spus Videanu, continand:

"Romania, dupa primul trimestru din 2011, poate spune ca iese din recesiune oficial. Criza sigur ca va mai avea efecte perverse, secundare, dar eu cred ca politica guvernamentala pentru o crestere economica trebuie abordata cu incredere si mai mult curaj".

Adriean Videanu a mai spus ca tara noastra are nevoie de o politica guvernamentala curajoasa, care sa "incurajeze fluxurile de capital straine", si a vorbit despre o relaxare fiscala care sa produca "un soc" in economie. Intrebat de reporterul Hotnews cine va anunta oficial noul pachet de masuri, prim-vicepresedintele PDL nu a putut spune daca persoana „aleasa” va fi Emil Boc sau de un viitor premier sustinut de coalitia aflata la guvernare.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Adrian Videanu: Discutam un pachet de masuri pentru simplificare fiscala":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Articole similare

Nu vrem SIMPLIFICARE FISCALA!
Mai multe articole despre simplificare fiscala
Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016