Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Se prelungesc vizitele pentru finantarea microintreprinderilor. Cand se poate pierde dreptul la finantare?

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 21 Oct. 2013 Exclusiv
Tags: taxe si impozite, finantarea microintreprinderilor, vizite, dreptul la finantare, 25 noiembrie 2013

Asa cum a anuntat Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional 2007-2013 (AM POR) din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, sunt aduse noi reglementari pentru Instructiunea nr. 108, privind modificarea procesului de evaluare, selectie si contractare pentru proiectele depuse in cadrul Regio.


Mai exact, noile schimbari au vedere exclusiv Domeniul major de interventie 4.3 "Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor".

Prin intermediul clarificarii a fost extinsa etapa de vizita la fata locului pana la data de 25 noiembrie 2013. Aceasta este a doua prelungire a termenului, prima prelungire fiind de la 4 octombrie 2013 la 24 octombrie 2013.

"Sectiunea A.2. - Pentru proiectele ce intra sub incidenta ajutorului de minimis, paragraful 2 va avea urmatorul cuprins:

"Pentru proiectele la care etapa de vizita la fata locului (inclusiv solicitarea/furnizarea oricaror clasificari si/sau documente suplimentare) nu se poate finaliza pana la data de 25 noiembrie 2013, solicitantul va pierde dreptul la finantare. Organismul intermediar va notifica solicitantii, in consecinta".


Sursa: ADR Sud Muntenia


Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Se prelungesc vizitele pentru finantarea microintreprinderilor. Cand se poate pierde dreptul la finantare?":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016