Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

O noua sesiune de asistenta online pentru contribuabili, pe tema "Case de marcat - obligatii si termene"

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 01 Mar. 2019
Tags: anaf, sesiune asistenta anaf, case de marcat

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a anuntat data si tema primei sesiuni de asistenta online gratuita, dedicata contribuabililor, organizata in luna martie. Dar, desi termenul pentru depunerea Declaratiei Unice se aproprie cu pasi repezi (15 martie fiind data limita), iar contribuabilii si-au manifestat dorinta de a se organiza o sesiune pe acest subiect, se pare ca tema stabilita are legatura cu casele de marcat.

Mai exact, ANAF a anuntat pe pagina oficiala de Facebook ca tema sesiunii de asistenta online de miercuri, 6 martie, va fi "Case de marcat - obligatii si termene".

Asadar, miercuri, incepand cu ora 09:00, cei care au intrebari legat de subiect sunt asteptati pe pagina de Facebook a institutiei, unde vor primi raspuns la intrebarile lor direct de la specialistii ANAF.

“Pentru indrumare si asistenta in problematici care nu se incadreaza in aceasta tema, puteti apela la nr. 031.403.91.60 sau sa transmiteti solicitarea pe formularul de contact: https://www.anaf.ro/asistpublic/. Va multumim!”, noteaza reprezentantii institutiei.

Pe de alta parte, spuneam mai sus ca oamenii sunt mai preocupati de alte probleme privind ANAF-ul, cum ar fi faptul ca termenul de depunere a Declaratiei Unice este 15 martie, si inca nu s-a organizat o sesiune recenta pe aceasta tema. Sau faptul ca site-ul institutiei afiseaza in mod repetat mesaje de eroare la accesare, ceea ce inseamna imposibilitatea contribuabililor de a transmite declaratiile care se depun exclusiv online… Si aici ne intoarcem iarasi la Declaratia Unica, cea care incepand cu acest an nu se mai poate depune altfel decat online. Desi PDF-ul inteligent actualizat de mai multe ori in decursul acestui an continua sa ridice probleme la accesare, spun contribuabilii, chiar pe pagina de Facebook a ANAF.
 
 
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "O noua sesiune de asistenta online pentru contribuabili, pe tema "Case de marcat - obligatii si termene"":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016