Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!

Potrivit unui nou act normativ publicat saptamana aceasta in Monitorul oficial, toate bunurile executate silit si cu o valoare mai mare de 2.000 de lei ar putea fi inscrise intr-un Registru ...
Potrivit unui nou act normativ publicat saptamana aceasta in Monitorul oficial, toate bunurile executate silit si cu o valoare mai mare de 2.000 de lei ar putea fi inscrise intr-un Registru electronic prin care executorii judecatoresti sa le efectueze publicitatea la nivel national.Aceasta procedura de implementare a sistemului si de raportare a datelor ar trebui sa fie stabilita in viitorul apropiat de catre Consiliul Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti.
Noul sistem informatic, sub forma acestui registru electronic, va include bunurile supuse executarii silite si ar trebui infiintat in cel mult un an de la intrarea in vigoare a legii. Registrul electronic va oferi executorilor judecatoresti posibilitatea de a efectua publicitatea vanzarii bunurilor mobile si imobile, cu valoarea mai mare de 2.000 de lei, aflate in procedura de executare silita.
Noul act normativ reglementeaza, in acelasi timp, si raspunderea disciplinara a executorilor judecatoresti in cazul in care acestia omit sa efectueze publicitatea de vanzare prin intermediul Registrului.

Planul de conturi general Functiunea si corespondenta conturilor

Manual de politici contabile - Stick USB

Ghidul practic al contabilitatii Legislatie explicata - Exemple detaliate - Monografii contabile complete

Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Articole similare
Noi masuri fiscale, adoptate de Guvern! D212 inteligenta, norme impozit micro si pe profit, sprijinirea IMM-urilorTransmiterea facturilor in format electronic. Ce autorizatii sunt necesare?Comisia ia masuri pentru a spori eficienta decontarii instrumentelor financiare in EuropaRegistrul electronic de evidenta a zilierilor, disponibil prin aplicatia â€Inspectia Munciiâ€. Utilizarea lui este OBLIGATORIE!OUG 26/2019: Zilierii trebuie sa plateasca CASUltimele articole
E-Transport 2024: Guvernul a aprobat modificarea OUG 41/2022 privind sanctiunile aplicate in sistemE-Trasport: Ce amenzi ar putea fi SUSPENDATE pana la 31 decembrie 2024Care sunt cele mai importante modificari aduse normelor metodologice de aplicare a Codului fiscal?La sfarsitul lui octombrie expira termenul pentru realizarea trecerii la noul Revisal. Amenzi ridicate pentru angajatorii care nu se conformeazaO noua conceptie asupra formularelor financiar-contabileArticole similare
Angajamentul de plata (Cod 14-8-2/a)OUG 107/2024. Masurile se aplica si pentru obligatiile care depasesc 31 august 2024?Masuri asiguratorii. Organizarea ANAF si noile modificariNoutati legislatie Fiscala 22-26 decembrie 2008 - Monitorul OficialEfectele inregistrarii contractului de locatiune la administratia financiaraUltimele articole
E-Factura in 2025: De la 1 ianuarie 2025 sistemul este obligatoriu in relatia B2CProcedura de inregistrare a contractelor de inchiriere va fi modificata incepand cu 2025Noua modificare asupra procedurii de aplicare a amnistiei fiscale (Ordinul 6438/2024)Procedura de anulare a obligatiilor fiscale, introdusa prin Ordinul 5521/2024OUG 107/2024. Accesoriile obligatiilor de plata la fondul de mediu beneficiaza de masura?
Atentie, contabili!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"TVA exigibil si neexigibil. Corelatii intre decontul de TVA si balanta. Cum procedam"