Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ar putea fi implementat un registru electronic pentru toate bunurile executate silit de peste 2.000 lei

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 21 Iul. 2011
Tags: registru electronic, bunuri executate silit, executori

Potrivit unui nou act normativ publicat saptamana aceasta in Monitorul oficial, toate bunurile executate silit si cu o valoare mai mare de 2.000 de lei ar putea fi inscrise intr-un Registru ...

Potrivit unui nou act normativ publicat saptamana aceasta in Monitorul oficial, toate bunurile executate silit si cu o valoare mai mare de 2.000 de lei ar putea fi inscrise intr-un Registru electronic prin care executorii judecatoresti sa le efectueze publicitatea la nivel national.

Aceasta procedura de implementare a sistemului si de raportare a datelor ar trebui sa fie stabilita in viitorul apropiat de catre  Consiliul Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti.

Noul sistem informatic, sub forma acestui registru electronic, va include bunurile supuse executarii silite si ar trebui infiintat in cel mult un an de la intrarea in vigoare a legii. Registrul electronic va oferi executorilor judecatoresti posibilitatea de a efectua publicitatea vanzarii bunurilor mobile si imobile, cu valoarea mai mare de 2.000 de lei, aflate in procedura de executare silita.

Noul act normativ reglementeaza, in acelasi timp, si raspunderea disciplinara a executorilor judecatoresti in cazul in care acestia omit sa efectueze publicitatea de vanzare prin intermediul Registrului.

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ar putea fi implementat un registru electronic pentru toate bunurile executate silit de peste 2.000 lei":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016