Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Compania britanica BAE Systems a anuntat ca va palati una din cele mai mari amenzi pentru mita si coruptie, pentru a pune capat unei investigatii vechi de patru ani cu privire la o serie de contracte ...
Compania britanica BAE Systems a anuntat ca va palati una din cele mai mari amenzi pentru mita si coruptie, pentru a pune capat unei investigatii vechi de patru ani cu privire la o serie de contracte ale BAE incheiate in special cu departamentele de aparare din SUA si Marea Britanie, scrie ft.com.
Intelegerea va costa grupul BAE aproximativ 430 de milioane de dolari, insa va avea avantajul ca aceasta companie nu va fi privata de contractele incheiate cu ministerele de aparare ale unor state, cel mai important fiind cel incheiat cu SUA.
Consilier Taxe si Impozite pentru Contabili 12 actualizari
Achizitii de servicii din afara Romaniei Regim fiscal-contabil
Manualul Contabilului Incepator - stick USB
BAE si-a dat acordul de a plati 400 de milioane de dolari sub forma de amenzi catre SUA si 30 de milioane catre Marea Britanie.
SURSA: ft.com
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Articole similare
Firmele care NU comunica incidentele de munca pot fi sanctionate cu pana la 7.000 leiControale ITM: 190 de muncitori depistati pe santierul Autostrazii A7 NU aveau contracte de muncaAmenzi penale sau chiar inchisoare pentru angajatorii care stabilesc salarii sub nivelul salariului minim pe taraSchimbarea regimului de impozitare de la profit la micro. Sanctiuni aplicabileNoile praguri privind diferentele nefiscalizate din casele de marcat. Proiect OUGUltimele articole
Emitere bon fiscal catre persoane fizice. Este obligatorie si factura?Noutati privind salariile si beneficiile extrasalariale in 2025E-Factura in 2025: De la 1 ianuarie 2025 sistemul este obligatoriu in relatia B2CDe la 1 ianuarie 2025 declaratia D406 devine obligatorie si pentru firmele miciControale ITM la transportatori in luna noiembrie 2024. Ce sanctiuni au fost aplicateArticole similare
Nou! Hotararea CCF 7/2015. Examen atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent. Sesiunea noiembrie 2015Cum procedam daca pe factura au fost trecute date eronate?Firme care acorda diurna. Angajatul poate beneficia de diurna zilnic, in zilele lucratoare ale saptamanii?Influente fiscale ale pensiilor facultative la calcul salarial si la impozitul pe profit – Plionul IIICe se schimba privind TVA-ul in noul Cod fiscal 2016?Ultimele articole
Emitere bon fiscal catre persoane fizice. Este obligatorie si factura?E-Transport in 2025. Sanctiuni care se aplica de anul acestaMiercuri, 15 ianuarie 2025, termen liMITA pentru depunerea unor declaratii importanteIn ce conditii poti trece de la impozit pe profit la impozit micro in 2025E-Factura in 2025: De la 1 ianuarie 2025 sistemul este obligatoriu in relatia B2CAtentie contabili!
Modificari importante privind cotele de TVA!Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Decontul precompletat de TVA. Noutati 2025 + studii de caz"