Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Loteria bonurilor fiscale - Prima extragere din 2019: Bonurile castigatoare sunt cele din 13 decembrie 2018, cu valoare de 905 lei

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 21 Ian. 2019
Tags: loteria bonurilor fiscale, extragere 20 ianuarie 2019, bon castigator, mfp

Te simti norocos si nu esti deloc superstitios? Atunci probabil nu te-ai temut sa faci cumparaturi intr-o zi de 13. Deci, ai sanse sa fii norocos cu adevarat, daca in data de 13 decembrie 2018 ai achizitonat produse/servicii in valoare de 905 lei, pe un singur bon fiscal.

Sigur, nu mai trebuie decat sa dovedesti asta, si, daca nu au fost prea multi care au scos din buzunar o suma la fel de mare, in data de 13 decembrie, inseamna ca ai toate sansele ca premiul de 1 milion de lei sa nu il imparti cu prea multi romani.

Asadar, bonurile desemnate castigatoare in urma extragerii Loteriei bonurilor fiscale, din 20 ianuarie 2019, au fost cele de pe 13 decembrie, cu o valoare de 905 lei. La extragere au participat bonurile fiscale din perioada 1 - 31 decembrie 2018. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, suma care se poate imparti la cel mult 100 de bonuri cu valoare castigatoare.

Daca vor fi mai mult de 100 de cereri de revendicare, se va organiza o a doua extragere, pentru a se desemna cele 100 de bonuri castigatoare. Dar este o probabilitate crescuta ca a doua etapa sa nu mai aiba loc de aceasta data, dat fiind suma castigatoare.
Rezultatele extragerii vor fi publicate pe o perioada de minimum 30 de zile pe site-urile MFP, ANAF si al C.N. “Loteria Romana” (CNLR), iar cererile de revendicare trebuie depuse in maximum 30 de zile de la extragere.

Declararea bonurilor castigatoare

 
Nu uita ca, pentru a fi declarat castigator, un bon fiscal trebuie sa indeplineasca cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.
 
Fiecare unitate teritoriala ANAF, la care se depun bonurile fiscale castigatoare in prima etapa de selectie, va elibera o copie a acestora cu mentiunea „conform cu originalul”, pe care va fi scris numarul unic de inregistrare. Pentru asigurarea transparentei, lista cu numerele unice de inregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicata pe site-urile MFP si ANAF. 
       Extragerile se realizeaza cu urnele si bilele pe care Loteria Romana le utilizeaza pentru tragerile loto. Comisia de supraveghere este formata din cate un reprezentant al MFP, al ANAF si al CNLR. Bilele si urnele sunt verificate in prezenta comisiei inainte de tragere.      

Detalii despre a doua etapa de selectie a castigatorilor “Loteria bonurilor fiscale”    

In cazul realizarii celei de-a doua etape de selectie, va fi extras un numar din lista numerelor unice de inregistrare acordate bonurilor pentru care au fost revendicate premii. si aceasta extragere va fi realizata cu urnele CNLR si va fi televizata, data organizarii acesteia urmand sa fie anuntata ulterior.
       Numarul extras in cadrul acestei trageri va fi primul castigator. Pentru desemnarea celui de-al doilea, se aplica crescator la primul numar extras un pas care are valoarea egala cu ziua emiterii bonului fiscal castigator. Pentru aflarea celorlalti castigatori, pasul se aduna succesiv la numarul desemnat anterior ca fiind castigator.
       Daca se depaseste numarul unic maxim atribuit bonurilor fiscale din lista, urmatorul numar castigator este dat de diferenta dintre suma determinata prin aplicarea pasului la baza de referinta si numarul unic maxim atribuit. Se continua aplicarea pasului pana la stabilirea numarului maxim de premii prevazut de lege, respectiv 100. In procesul de aplicare a pasului, numerele castigatoare sunt eliminate din lista.
       Dupa stabilirea celor 100 de bonuri fiscale castigatoare, acestea vor fi centralizate si transmise in termen de doua zile catre ANAF in vederea incarcarii rezultatelor in "Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale", respectiv pentru verificarea autenticitatii bonurilor fiscale castigatoare de catre Directia Generala Antifrauda Fiscala.
      
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Loteria bonurilor fiscale - Prima extragere din 2019: Bonurile castigatoare sunt cele din 13 decembrie 2018, cu valoare de 905 lei":
Rating:

Nota: 3.42 din 5 din 6 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016