Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Loteria bonurilor fiscale pe luna februarie: Detalii despre bonurile castigatoare

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 18 Mar. 2019
Tags: loteria bonurilor fiscale, bonuri fiscale februarie, mfp, anaf

Cei care au facut cumparaturi in valoare de 147 de lei, in data de 28 februarie a.c., au o sansa la marele premiu de 1 milion de euro sau macar la o fractiune din el. Asadar, acestea sunt bonurile care au iesit castigatoare la Loteria bonurilor fiscale de duminica, 17 martie.

La extragerea de duminica au participat bonurile fiscale emise in perioada 1 - 28 februarie 2019. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, iar din aceasta suma nu pot fi acordate mai mult de 100 de premii.
 
Cererile de revendicare se pot depune incepand cu prima zi dupa ce are loc extragerea, timp de 30 de zile. Cererile trebuie insotite de bonurile fiscale castigatoare (in original) si copia actului de identitate, la orice administratie fiscala din structura ANAF.
 
Bonurile fiscale castigatoare trebuie sa indeplineasca cumulativ conditiile prevazute de lege, adica sa aiba inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii, precum si numarul de ordine).
 
Pentru ca au fost situatii in care numarul revendicarilor a fost foarte mare, in prezent, daca se depun mai mult de 100 de cereri de revendicare, se va organiza organizeaza o a doua extragere in urma careia se vor determina cele maximum 100 de bonuri castigatoare.
 
Rezultatele extragerii se vor publica pe site-urile Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. "Loteria Romana" (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile.
 
Fiecare unitate teritoriala ANAF, la care se depun bonurile fiscale castigatoare in prima etapa de selectie, va elibera o copie a acestora cu mentiunea „conform cu originalul", pe care va fi scris numarul unic de inregistrare. Pentru asigurarea transparentei, lista cu numerele unice de inregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicata pe site-urile MFP si ANAF.  
 
Mai multe detalii despre organizarea si desfasurarea Loteriei bonurilor fiscale puteti gasi AICI >>>
 
si AICI >>
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Loteria bonurilor fiscale pe luna februarie: Detalii despre bonurile castigatoare":
Rating:

Nota: 3.67 din 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016