Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Proiecte ultra-centrale de mare interes, in Capitala

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 27 Iun. 2011
Tags: proiecte de locuinte, piata imobiliara, apartamente de lux, constructii

In ultimul an si jumatate, proiectele de locuinte din Bucuresti au inceput sa atraga printr-un plasament cat se poate de avantajos. Daca in cazul locuintelor de la periferie, clientii sunt atrasi de ...


In ultimul an si jumatate, proiectele de locuinte din Bucuresti au inceput sa atraga printr-un plasament cat se poate de avantajos. Daca in cazul locuintelor de la periferie, clientii sunt atrasi de preturile mai mici, in cazul locuintelor centrale, romanii sunt dispusi sa plateasca mult mai mult in schimbul unui apartament cu vedere spre Cismigiu.

Cladirile construite in ultima perioada sunt insa mai mici decat cladirile care se ridicau in cartierele de la marginea Bucurestiului. Astfel, acum poti zari blocuri noi de doar 4-5 etaje ridicate in spatele unor cladiri, in zone in care nu ai fi crezut ca isi poate face loc un bloc nou.

In spatele Guvernului, pe Aleea Alexandru, sunt in ultima parte a finisajului doua astfel de constructii de locuinte. Lucrarile au inceput anul trecut, iar blocurile sunt deja aproape gata de a fi date spre folosinta. Una dintre cladiri are patru etaje si doua subsoluri care vor tine loc de parcare subterana pentru cele 18 apartamente din imobil. Suprafetele acestor apartamente sunt intre 180 si 200 mp.

In apropiere de parcul Cismigiu, a fost recent finalizat un bloc de patru etaje pe strada Gheorghe Lazar, iar imobilul este deja locuit in cea mai mare parte. Suprafata totala ocupata este de 800 metri patrati, iar cladirea este construita la aproximativ 50 de metri de parc.

O alta cladire similara a fost ridicata pe strada Clucerului, in apropiere de Arcul de Triumf, iar apartamentele sunt de lux, atat prin pozitionare, cat si prin numarul mic de locuinte pe etaj. Investitia aproximativa in cladire a fost de 1,5 milioane de euro. Proiectul urmeaza sa fie finalizat in luna martie a anului viitor.

Pe strada Alexandrina se contruieste o alta cladire de patru etaje cu un total de 9 apartamente de trei si patru camere. Constructia va fi destinata clientilor cu venituri foarte mari. Se estimeaza ca intreaga cladire va putea fi data spre folosinta in toamna.

In apropiere de Calea Mosilor, pe strada Latina, o constructie noua de tip vila cuprinde sase incaperi mari, sase grupuri sanitare si sapte locuri de parcare subterana. Imobilul are in prezent o destinatie mixta, iar fiecare incapere este de tipul open-space. Cladirea este prevazuta si cu o terasa, fiecare nivel are 150 mp util si se pot inchiria cu 8 euro/mp.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Proiecte ultra-centrale de mare interes, in Capitala":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016