Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Start-Up Nation 2018, un real succes: Peste 14.000 de planuri de afaceri inscrise, pana in prezent, in aplicatie

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 16 Ian. 2019
Tags: start-up nation 2018, mmaca, imm

Pana in prezent, in aplicatia Start-Up Nation 2018, au fost deja inscrise peste 14.000 de planuri de afaceri, potrivit declaratiilor facute de ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Stefan-Radu Oprea, intr-o conferinta de presa.

"Avem pana acum peste 14.000 de planuri de afaceri deja in sistem si peste 20.000 de utilizatori inregistrati", a spus ministrul Stefan-Radu Oprea.

Aplicatia a fost deschisa la data de 27 decembrie 2018 si se va inchide in 30 de zile lucratoare, adica la data de 12 februarie 2019, la ora 20.00.

Beneficiarii pot solicita o alocatie financiara nerambursabila de maximum 200.000 de lei/beneficiar, bani care pot reprezenta 100% din valoarea cheltuielilor eligibile (inclusiv TVA pentru societatile neplatitoare) ale proiectului inscris in program.
De prevederile Programului Start-Up Nation 2018 pot beneficia societatile infiintate dupa data de 30 ianuarie 2017, care activeaza in domeniul productiei, industriilor creative, serviciilor si comertului. Una dintre conditii este ca societatile sa creeze cel putin un loc de munca cu norma intreaga, pe perioada nedeterminata, iar locul de munca respectiv trebuie sa fie mentinut ocupat minimum 2 ani de la finalizarea implementarii proiectului.

Pentru a participa la program, societatile trebuie sa creeze cel putin un loc de munca cu norma intrea, pe perioada nedeterminata, si sa mentina locul de munca ocupat cel putin doi ani dupa finalizarea implementarii proiectului. 
 
Obiectivele principale ale programului sunt stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii si imbunatatirea performantelor economice ale acestora. Prioritate au zonele geografice mai putin dezvoltate economic, in care densitatea IMM-urilor este redusa comparativ cu media europeana. Un alt obiectiv este crearea de noi locuri de munca si insertia pe piata muncii a persoanelor defavorizate, a somerilor si a absolventilor.
 
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Start-Up Nation 2018, un real succes: Peste 14.000 de planuri de afaceri inscrise, pana in prezent, in aplicatie":
Rating:

Nota: 4.75 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016