Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ministrul pentru Mediul de Afaceri: Lista cu beneficiarii programului Start-Up Nation ar putea fi gata pana la finalul lunii mai

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 22 Mai. 2019
Tags: start-up nation 2018, finantare nerambursabila, mmaca

Lista companiilor care vor primi finantare in cadrul programului Start-Up Nation 2018 ar putea fi gata pana la sfarsitul acestei luni, a anuntat ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Stefan-Radu Oprea.

Prezent, marti, la ceremonia de inmanare a unor acorduri de finantare in programul Start-Up Nation 2018, seful de la MMACA a anuntat ca este posibil ca lista finala a beneficiarilor sa fie facuta publica pana la finalul lunii mai 2019.

"Date la zi referitoare la Start-Up Nation, editia 2018, pentru ca sunt sigur ca exista acest interes: sunt verificate 10.965 de proiecte, dintre care deja au fost declarate admise 8.912, 866 au fost respinse si sunt inca in clarificari 1.187 de proiecte. Pasii pe care ii urmam in continuare: pana la sfarsitul lunii vom termina analiza tuturor celor 13.000 de proiecte si vom face publica lista celor care au fost admisi, cei care sunt admisi la finantare si cei care sunt admisi si asteapta clarificarile pentru ca vor fi, incepand cu a doua jumatate a lunii iunie, invitati la semnarea contractelor marea majoritate a celor care au fost deja admisi si publicati. Avem si acea perioada pentru contestatii eventuale daca sunt nemultumiti de ceea ce colegii nostri pe care o parte ii avem aici, din agentiile regionale, au decis referitor la Start-Up Nation", a precizat ministrul Stefan-Radu Oprea.

De asemenea, acesta aprecizat ca programul se bucura de un real succes, pentru ca 6 din 10 tineri isi doresc sa devina antreprenori.
In total, in editia din 2018 au fost inscrise  2.000 de proiecte din diaspora, din totalul de 33.514 de proiecte depuse. 

Aplicatia pentru inscrierea in programul Start-Up Nation 2018 s-a deschids in data de 27 decembrie, iar antreprenorii au avut la dispozitie un termen de 30 de zile lucratoare pentru a depune proiectele. 

Reamintim faptul ca, prin programul Start-Up Nation 2018, proiectele pot beneficia de o alocatia iinanciara nerambursabila de maximum 200.000 lei/beneficiar, suma care poate reprezenta 100% din valoarea cheltuielilor eligibile (inclusiv TVA pentru societatile neplatitoare) aferente proiectului.
 
Detalii despre subiect puteti citi AICI si AICI >>
 
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ministrul pentru Mediul de Afaceri: Lista cu beneficiarii programului Start-Up Nation ar putea fi gata pana la finalul lunii mai":
Rating:

Nota: 3.33 din 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016