Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ce masuri sunt incluse in Strategia Nationala Anticoruptie 2016-2020?

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Miruna Petrache la 02 Mar. 2017 Exclusiv
Tags: anaf, anticoruptie, hotararea guvernului nr583/2016

Prin Hotararea Guvernului nr. 583/2016, a fost aprobata Strategia Nationala Anticoruptie 2016-2020, impreuna cu seturile de indicatori de performanta, riscurile asociate obiectivelor si masurilor din strategie si sursele de verificare, inventarul masurilor de transparenta institutionala si de prevenire a coruptiei, a indicatorilor de evaluare, precum si standardele de publicare a informatiilor de interes public.

Prin intermediul Strategiei Nationale Anticoruptie se promoveaza integritatea, printr-o riguroasa punere in practica a cadrului normativ, in vederea prevenirii faptelor de coruptie.

Avand in vederea atributiile Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, pentru transpunerea prevederilor Strategiei Nationale Anticoruptie a fost elaborat proiectul de ordin privind aprobarea implementarii acesteia, astfel:

- Seturile de indicatori de performanta, riscurile asociate obiectivelor si masurilor din strategie si sursele de verificare, denumite in continuare Plan de integritate, prevazut in anexa nr. 1. - Inventarul masurilor de transparenta institutionala si de prevenire a coruptiei, precum si indicatorii de evaluare la nivelul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, prevazut in anexa nr. 2.

- Standardul general de publicare a informatiilor de interes public, prevazut in anexa nr.3. Prin planul de integritate se doreste detalierea masurilor din strategie, aplicabile Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, in functie de riscurile, vulnerabilitatile si nevoile de interventie specifice care au fost identificate.

Miruna Petrache de Miruna Petrache
Redactor Contabilul.ro, InfoTva si Fiscalitatea.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ce masuri sunt incluse in Strategia Nationala Anticoruptie 2016-2020?":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016