Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Conferinta: Lansare a Comitetului pentru Antreprenoriatul Feminin din cadrul proiectului FORTA

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 23 Oct. 2014 Exclusiv
Tags: forta, femei ocupate, antreprenorial, antreprenoriatul feminim, proiectul forta

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) deruleaza in perioada mai 2014 ? octombrie 2015 proiectul FORTA - "Femei Ocupate, Resursa pentru o Tara Activa", ID 128914. Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.


Proiectul vizeaza promovarea principiului egalitatii de sanse si de gen la nivelul societatii civile, institutiilor publice si firmelor din 5 regiuni de dezvoltare - Bucuresti-Ilfov, Nord Vest, Nord Est, Sud si Sud Est - prin identificarea, analizarea si implementarea bunelor practici europene in domeniu, in vederea cresterii ocuparii in randul femeilor si al persoanelor apartinand grupurilor vulnerabile.

Prin lansarea si dezvoltarea Comitetului Antreprenorial Feminin si a retelei de birouri regionale, proiectul vizeaza implementarea unor actiuni sistematice, inovatoare si concrete de constientizare, motivare si sprijinire a dezvoltarii profesionale si antreprenoriale a femeilor. Astfel, beneficiarii acestor masuri vor putea sa utilizeze bunele practici identificate si promovate in cadrul proiectului, vor dobandi competente noi si actualizate, vor dobandi competente antreprenoriale si vor beneficia de sprijin in initierea unei afaceri.

Actiunile principale ale Comitetului pentru Antreprenoriatul Feminin vor viza:

    Asistenta si consultanta pentru femei de afaceri sau care aspira sa devina intreprinzatoare, care au nevoie de orientare pe piata muncii, au nevoie sa inteleaga posibilitatile de deschidere si/sau de dezvoltare a propriilor firme

    Informare si integrare a cunostintelor privind politicile de egalitate de sanse si a tuturor tematicilor de interes general, vazute din aceasta perspectiva

    Contribuie la infiintarea si dezvoltarea de firme detinute de femei

    Sustine initiativele de anteprenoriat feminin prin promovarea unei retele locale si nationale in cadrul careia membrii pot incheia protocoale cu actori de pe teritoriu, precum institutii/organizatii care furnizeza servicii de consiliere femeilor somere, intreprinderi, asociatii, furnizori de formare, etc.

    Prin intermediul acestor protocoale va fi activat unui sistem de parteneriate sinergice cu toti actorii care, in mod direct si indirect, desfasoara activitati de promovare si sprijinire a antreprenoriatului feminin in general

Birourile regionale din cadrul Comitetului vor fi organizate in fiecare regiune de implementare a proiectului FORTA, fiecare birou avand posibilitatea de a adapta regulamentul cu privire la modul de functionare. Birourile regionale vor fi deschise la nivelul regiunilor:

    Bucuresti-Ilfov

    Nord-Vest

    Nord-Est

    Sud

    Sud-Est

Sursa: CNIPMMR



Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Conferinta: Lansare a Comitetului pentru Antreprenoriatul Feminin din cadrul proiectului FORTA":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016